Yang Di tunggu Dah Tiba

Tuesday, September 03, 2013

Assalamualaikum

Merujuk pada Entry aku hari tu di sini.
v
v
v
v
v
v
v
v
Yang di tunggu dahpun tiba..Masa balik kerja petang semalam,Ibu mertuaku kata ada orang bagi hadiah..hehehe...En.posmen dah menjalankan tugas menghantar parcel dari Hishop.
Kalau korang baca entry di atas tu,korang akan faham bahawa aku telah terpilih untuk menjadi Hishop August beauty Box Review. Of courselah aku gembira...yezzaaaa kan..

Aku memang suka kotak tu..lagilah warna pink,memang cantik tau
Korang nak tau apa didalamnya?
  • Mineral foundation SPF 15 talcum-free foundation by Skin
  • Overlab Yellow Pumpkin Real powder
  • Crazy rumors Hibiskiss natural lip color and lip balm
  • Pore beauty Nose Pack
  • Dan beberapa vaucher dari Milkdeal,WhiteMy,dan juga Hishop
Tentulah aku teruja untuk review semua produk yang diberikan..
So kalau korang nak bertuah macam aku nie,korang boleh baca entry nie Hishop August beauty Box Review

           







You Might Also Like

25 Orang Komen

  1. WAH..BEZNYE..TAHNIAH KAK
    byk lg tu hadiahnya

    ReplyDelete
  2. Wah dah sampai yer..so cpt la try then review na..;)

    ReplyDelete
  3. Wah dah sampai yer..so cpt la try then review na..;)

    ReplyDelete
  4. fuh! mengancam wooooo hadiahnya. Congrates sis! :)

    ReplyDelete
  5. Wahhh =) mmg bertuah..tahniah kak..ptt tgok iklan hishop je kt blog ni

    ReplyDelete
  6. tahniah kak :) mesti senyum sampai ke telinga :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah dimakbulkan..salam kenal

    ReplyDelete
  8. sama color macam dekat iklan nuff yang selalu menari-nari kat blog tue ye huhu..

    ReplyDelete
  9. bestnyer KA yg baca pun rasa teruja ni !

    ReplyDelete
  10. haaa bestnye.. akak pon terikut keterujaannya ni hehhe
    congrats !! (^_~)

    ReplyDelete
  11. boleh akak review nanti.. tahniah kak.. :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"