25
Assalamualaikum

Merujuk pada Entry aku hari tu di sini.
v
v
v
v
v
v
v
v
Yang di tunggu dahpun tiba..Masa balik kerja petang semalam,Ibu mertuaku kata ada orang bagi hadiah..hehehe...En.posmen dah menjalankan tugas menghantar parcel dari Hishop.
Kalau korang baca entry di atas tu,korang akan faham bahawa aku telah terpilih untuk menjadi Hishop August beauty Box Review. Of courselah aku gembira...yezzaaaa kan..

Aku memang suka kotak tu..lagilah warna pink,memang cantik tau
Korang nak tau apa didalamnya?
  • Mineral foundation SPF 15 talcum-free foundation by Skin
  • Overlab Yellow Pumpkin Real powder
  • Crazy rumors Hibiskiss natural lip color and lip balm
  • Pore beauty Nose Pack
  • Dan beberapa vaucher dari Milkdeal,WhiteMy,dan juga Hishop
Tentulah aku teruja untuk review semua produk yang diberikan..
So kalau korang nak bertuah macam aku nie,korang boleh baca entry nie Hishop August beauty Box Review

           







Post a Comment

  1. WAH..BEZNYE..TAHNIAH KAK
    byk lg tu hadiahnya

    ReplyDelete
  2. Wah dah sampai yer..so cpt la try then review na..;)

    ReplyDelete
  3. Wah dah sampai yer..so cpt la try then review na..;)

    ReplyDelete
  4. fuh! mengancam wooooo hadiahnya. Congrates sis! :)

    ReplyDelete
  5. Bestnya aida..bertuah badan...

    ReplyDelete
  6. Wahhh =) mmg bertuah..tahniah kak..ptt tgok iklan hishop je kt blog ni

    ReplyDelete
  7. tahniah kak :) mesti senyum sampai ke telinga :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah dimakbulkan..salam kenal

    ReplyDelete
  9. sama color macam dekat iklan nuff yang selalu menari-nari kat blog tue ye huhu..

    ReplyDelete
  10. bestnyer KA yg baca pun rasa teruja ni !

    ReplyDelete
  11. haaa bestnye.. akak pon terikut keterujaannya ni hehhe
    congrats !! (^_~)

    ReplyDelete
  12. boleh akak review nanti.. tahniah kak.. :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top