23
Assalamualaikum

Dah kenapa aku nak mencari blogger Melaka nie..
Sebenarnya bukan ape pun...Minggu depan aku balik Melaka..Dalam 4-5 hari jugaklah...EN.Husband ada urusan di sana..Kot la ada blogger yang berdekatan dengan tempat aku tu nanti..boleh ler jumpa..muahaha...boleh sama kenal..kan..kan...
sumber google

Kepada blogger yang duduk berdekatan dengan Bandar Merlimau tu boleh la roger2 aku..nanti kita set date ..kita dating-dating..sesambbey pekena coconut shake tu kan...hehehe..

Itupun kalau korang nak jumpa aku..heheh..maklumler aku bukan retis...tapi semangat nak jumpa blogger tu ada ler..

Ikut plan balik jumaat malam 1November sehinggalah 6 November..lama jugakkan aku cuti..Kot ler my mommy to be +farah waheeda wahid nak balik melaka,,muahaha...


nak dating roger-roger eh...nak no enpon kena la emel akak nie dlu..kang terpampang kat sni ramai plak yang serbu..

sitirohaida81@gmail.com




Post a Comment

  1. Wahhh... nak balik Melaka ye. Kakak cuti tahun ini tak kemana sebab anak kakak periksa..

    ReplyDelete
  2. akak pn nak g melaka tp jenjalan kat afamosa resort...

    ReplyDelete
  3. Blogger melaka jer ker? Blogger selangor tak nak?...hehehe...

    ReplyDelete
  4. Kalau nak dtg Dungun nnti bgtau ye..boleh mkn kek free..hehe

    ReplyDelete
  5. ala kita bloger sabahan hehe..tak dapat nak jumpa sis

    ReplyDelete
  6. kenit tak pasti lagi samada dapat balik melaka ke tak minggu depan kak. Hajat di hati memang nak balik giler giler ni Rindu kat mak abah.

    Kampung kenit dekat ngan Bukit Katil tu. Apappun, selamat datang ke Melaka ( on behalf of orang Melaka) hehe

    ReplyDelete
  7. sayalah blogger melaka. tapi saya dah plan nak jalan2 dgn kawan2.. kalau tak kita boleh je jumpa. haha

    ReplyDelete
  8. blogger melaka?blogger hanif idrus blogger melaka tu..

    ReplyDelete
  9. ooo..akak org melaka upenya..

    ReplyDelete
  10. saya Ganu..xnk jumpa ke?? he3 =) blogger Norazu n Zizie duk Melaka..kalau dia bca entri ni msti diorang pergi jumpa kak Aida

    ReplyDelete
  11. wahh...seronok dapat jenjalan sambil jumpa kengkawan ek..paling best part pekena coconut shake tu..hehhe...

    ReplyDelete
  12. kita yang dekat ni pun belum ketemu lagi..hihi

    ReplyDelete
  13. kak ida asal merlimau melaka ya? sedapnya pekena coconut shake..

    ReplyDelete
  14. have fun ya...makan ikan bakar kat umbai..he..he

    ReplyDelete
  15. Slmt bercuti.. semoga sentiasa ceria & terhibur..:)

    ReplyDelete
  16. Kalau farah ter-bercuti ke melaka nnti farah roger2 na.. =D
    Kalau jumpa k.farah kirim salam yer..

    ReplyDelete
  17. wah.. nak follow jugak laa akak pergi melaka. lama tak p situ. heee

    ReplyDelete
  18. merlimau jauh tu...akak tinggal kat town melaka, add cit cat kat facebook kalau kelapangan boleh jumpa sat...nanti akak bagi no phone boleh whatsapp....hihi

    ReplyDelete
  19. jelesnye akak dpt g melaka.. huwaaa

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top