21
Assalamualaikum

Gembira rasa hati nie bila dapat tahu yang duit dari Nuffnang dah boleh cashout.
Bayangkanlah blog yang berusia 3 tahun nie pertama kalinya baru boleh cashout dari Nuffnang.
Padahal orang lain dah beratus-ratus ringgit cashout.

Ini menunjukkan selama 3 tahun berblogging,kiranya tahun nie tahun yang betul2 serius dalam berblogging..
Korang boleh tengok peningkatan entry yang makin lama makin banyak tu..Maknanya minat untuk berblogging tu terus bersinar..Konon nanti nak jadi blogger sepenuh masa..Tapi masih belum cukup ilmu di dada..Entry pun jenis entry merapu..Bukan entry untuk memberi ilmu blogging...macam Hasrulhassan tu..Superb la dia..Dari cerita dia,aku yakin dia seorang yang betul-betul rajin membaca dan mengkaji..

Nak jadi seperti dia..hehehe..tak taulah boleh ke tidak..

occay,out of topic..Walaupun nilai yang boleh aku cashout tu tidaklah banyak,tapi aku rasa itu rezeki yang Allah beri untuk aku..

Tapi aku tak terniat nak cashoutkan duit tu..Biarlah dia beranak dalam tu...Mana tau simpan lama-lama dia beranak pinak...boleh sambar satu lagi gadget baru..hehehe..bila tahun la kan..

Memang sekarang nie,aku hanya pada nuffnang..dah lama aku tak buat untuk churp-churp 8share tu..
Malas kot...

Nuffnang
jujur je bagi tau..baru banyak nie yang aku dapat..bukan riak atau menunjuk-nunjuk..sebab takat nak tunjuk rm50 tu,aku rasa korang banyak lagi dapat dari aku kan..

oklah..malam nie aku nak berblogging jogging kat blog2 lain..mood tengah rajin..

Post a Comment

  1. yeay.. akak nk cash out da ke? alaaa tunggu la aefa mai jo00.. :D

    ReplyDelete
  2. banyak juga tu, lepas beli barang dapur sikit2, lepas beli barang2 buat kek, eheeee :D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah kak =) rm50 ttp bnyak..tahniah

    ReplyDelete
  4. Alhamdulilah... Rezeki tu walaupun sikit...

    ReplyDelete
  5. tahniah...lps ni blh cash out lbh kerap :)

    ReplyDelete
  6. syukur rezeki Allah kan hehe..tahniah
    wah blog suda tukar baju baru la :) nice

    ReplyDelete
  7. tahniah.. syukur alhamdulillah.. murah rezeki.. ^_^

    ReplyDelete
  8. RM50 pun duit juga kak. Tahniah ya..saya pun sikit lagi nak cash out

    ReplyDelete
  9. hehehe sama mcm rara dulu.pas tu lama lama dh boleh dpt banyak dh,

    ReplyDelete
  10. banyak la tu kak..tahniah..at least ada la jugak..
    zee ni lagi sedih :(

    ReplyDelete
  11. tahniah kak.. semoga terus murah rezeki.. :D

    ReplyDelete
  12. bukan snang nk dpt tu kak...
    orang rajin jer boleh dpt tu..
    tahniah kak..

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah....bestnye dapat cashout :)

    ReplyDelete
  14. tahniah aida..pemangkin semangat tu..

    ReplyDelete
  15. skit banyak tetap dpt.. tahniah..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top