Post a Comment

  1. Tahniah awk...berjaya mndpat CPUV. Insyaa Allah, lps ni akan dtg lagi meletup-letup. Mula-mula mmg payah, tapi bila dah dapat, akan selalu dapat plak. Kebanyakkanya la. Gud job.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah..harap macam tulah hendaknya..

      Delete
  2. syukur..rezeki masyuk...sy je bleum dpt merasa lg ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rezeki..BL,insyallah nanti lama2 dapat lah tu..

      Delete
  3. Tahniah. Jom ke page chipsmore :)

    ReplyDelete
  4. chipsmore...iklan sally pun mcm chipsmore jugak..asyik hilang :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. iklan ni memang tak lama dia keluar...tu yg kena rajin time dia keluar tu..

      Delete
  5. hihi...wah akak...cik akak pon ada juga....
    cik akak dah klik iklan tu...10 kali untuk akak..semoga dimurahkan rezeki ye kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu cik akak..tadi pergi blog cik akak..nuff tido lagi.

      Delete
  6. mama lagi lah... satu cpuv pun tarak.. hihi tahniah untuk akak... :)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. hehehe,,,tak tau lagi ea...kena banyak buat homework nie..

      Delete
  8. tahniah2.. tapi saya masih kureng paham la bnda ni akak. hehe. apa2 pon tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. belajar ye fatin..dah dapat nie seronok tau.

      Delete
  9. Assalammualaikum..kisahsidairy,

    Tahniah juga best nyer dapat cpuv nie kan.. alhamdulilah jgn lupa sharing ilmu cpuv dengan kekawan k.

    mselim3

    pls: moga kisahsidairy sukses selalu dengan nuffnang nie k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin mselim..thanks mendoakan utk saya.

      Delete
  10. alhmdulillah. :D
    Share lah tipsss

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..belum pandai nak share tips nie wiya...hehe

      Delete
  11. Eda ni rajin update blog sebab tu nuffnang sayang:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tak jugak kak...tengok mood jugak..hehe

      Delete
  12. Alhamdulillah murah rezeki Aida..

    ReplyDelete
  13. hurm tahniah yer..

    Sy tak pernah ada pun ekeke -sedey kan

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah, tahniah kak eda, rezeki farah tumpang happy untuk kak eda...

    ReplyDelete
  15. congrat..
    shark tumpang klik nnti.
    amik berkat,
    hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amik berkat banyak sikit shark..nanti berlipat kali ganda nuff bagi kat shark

      Delete
  16. hou yeaaaa! akak pun dapat biskut jugak? hehehehe. Tapi, biskut chipsmore akak kejap2 ada kejap takda ...pemalu kot hahaha. Takpe nanti kenit datang klik lagi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah kenit..dia saja main sorok2 tau

      Delete
  17. wahhh...... tahniah akak! deno beoum dapat yg ni... huhu

    ReplyDelete
  18. bestnye! ramai blogger dpt cpuv bln ni :) tahniah! moga ade rezeki ntk cx jugak! :)

    ReplyDelete
  19. Wah.. tahniah.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  20. wohoo... moga terus berjaya :)

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah kak =) murah rezeki

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top