30
Assalamualaikum

Alhamdulillah,dapat jemputan dari blogshop untuk memeriahkan lagi contest yang mereka anjurkan..Di kesempatan nie,aku nak ajak korang untuk join contest.Jom join ramai-ramai



SYARAT PENYERTAAN
1) Follow blog LaishCloset4u ni.. 
2) Like fanpage LC4u Jom Sh0pping d LaishCloset4u
3) Buat entry yang bertajuk "Contest Original Vintage for Ladies by LaishCloset4u"
Nyatakan pendirian/pendapat/celoteh mengapa meminati vintage secara santai.
4) Letak banner contest di atas dalam entry blog anda 
(Save as photo di atas & reupload dalam entry anda & LINKkan ke entry ini)
5) Tinggalkan komen anda di bawah post ni untuk linkkan ke entry anda tu ye..

Jangan lupa ajak rakan-rakan blogger join sekali.. Anda digalakkan tag 3 orang rakan blogger.. the more the merrier.. =)
p/s: LC4u pasti follow semua yg join contest ni.. so tak rugi mencuba kan..

(IMPORTANT NOTE : Semua syarat di atas adalah wajib. Untuk warganegara @ yang tinggal di Malaysia saja. Penyertaan tidak lengkap akan diabaikan ye. Keputusan contest akan diumumkan seminggu selepas tamat. Nak kena pilih betul-betul pemenangnya kan. Pastikan pemenang menghubungi LC4u selepas diumumkan bagi memberikan maklumat peribadi untuk penerimaan hadiah =). Kos pos ditanggung oleh pemenang. Voucher wajib ditebus dalam tempoh 3 bulan selepas contest tamat. Semua maklumat & details contest adalah hak milik LC4u.

TEMPOH CONTEST
15 Sept ~ 15 Oct 2013
Pemenang akan diumumkan seminggu selepas contest
Sebulan!! - sempat nak wat entry yang berkualiti untuk dapatkan hadiah yang best seperti di bawah!!

1st Winner - Voucher LC4u bernilai RM150!! 
(banyak boleh dapat tuu tau.. sakan la u'olls bergaya)
2nd Prize : Voucher LC4u RM100
3rd Prize : Voucher LC4u RM50

10 consolation prize : Voucher LC4u RM25 untuk 10 random winners! 

Banyak kan hadiahnya.. Lagi best sebab ramai yang akan jadi pemenang!! 
Rugi kalau tak join contest nih!!

Enjoy blogging! Any question, do not hesitated to contact LC4u ok!
E-mail: laila_razak85@yahoo.com

Post a Comment

  1. Slmt ber contest Aida.. Good luck :)

    ReplyDelete
  2. good luck! slmt ber contest! :)

    ReplyDelete
  3. best hadiahnya..gud luck kak :p

    ReplyDelete
  4. Assalam... Semoga berjaya... ^_^

    ReplyDelete
  5. Wa... best..!! gudluck yer..

    ReplyDelete
  6. good luck ! oshin tag akak jugak utk contest ni hehe

    http://gurlgemini.blogspot.com/2013/10/contest-original-vintage-for-ladies-by.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak ida, good luck! contest ni best gila kot. sheila suka vintage style! heeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  8. salam singgah dari contest yg sama..:)

    ReplyDelete
  9. selamat bercontest..wish u luck

    ReplyDelete
  10. wah mmg bez hadiahnya kak
    vintage,nama pun dah cantik, design bajunya lagi cantik

    ReplyDelete
  11. good luck ... hadiah awsome tuh

    ReplyDelete
  12. good luck!
    semoga dapat hadiah tu...
    nampak mcm cantik je hadiah2 tu..

    http://abgdude.com/blog/2013/10/09/makanminum-nasi-kukus-ayam-goreng-berempah

    ReplyDelete
  13. hadiah cun juga tu..smoga berjaya ya kak

    ReplyDelete
  14. semoga berjaya yew..

    salam aidiladhar

    ReplyDelete
  15. TQ all for joined this contest. Contest tamat pd Hari Raya AidilAdha pd jam 11.59pm. Selamat AidilAdha =)
    Click this link : http://laishcloset4u.blogspot.com/p/contest-winner.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top