29
Assalamualaikum

Alhamdulillah...Sejak 2-3 bulan nie,aku tak henti-henti dapat CPUV..walaupun tak banyak mana,tapi syukur bertambah..Bila tengok ramai yang dah cashout kan account Nuffnang,Semalam 1st time aku Cashoutkan jugak.Niat hati nak simpan beratus-ratus,tetapi memandangkan En.husband suruh cashoutkan,So aku terima cadangannya.Sebab kata En.Husband,Kita try dulu cashoutkan,Sebab 1st time kan..Kenalah tengok bagaimana mereka membayar..Takutlah jugak earning tu kena telan..So,sebab tu lah aku cashoutkan semalam..hehehe..Ingat duit tu aku nak beli barang-barang untuk buat GA nanti..Saja nak guna hasil titik peluh sendiri..Takmo sponsor2...sebab aku nak rewardkan hadiah-hadiah tu untuk mereka yang rajin datang dan singgah,komen di blog aku nie..Tanpa mereka siapalah aku ni..

So,lepas tadi aku dok berjalan-jalan di blog kenit cenonit tu,aku gatai tangan nak check nuffnang aku jugak..Dam hasilnya...

Nuffnang
Alhamdulillah...

Harap lepas nie rezeki diperluaskan lagi Insyallah...
Thanks Nuffnang

Post a Comment

  1. tahniah dpt cpuv.. dah cashout fuyo... rezeki rezeki..

    ReplyDelete
  2. @Mimi Azirahbolehla saya datang klik untuk kak mimi jugak

    ReplyDelete
  3. semoga terus murah rezeki kak...

    ReplyDelete
  4. Wahhhh....best nye... Tahniah tahniah... :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..semoga dimurahkan lagi rezeki lepas nie...amin...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. wahhh.. masyukkkkk... akak jgn cashout dulu tau.. nti new year aefa g jo00.. blanje makan ye :D

    ReplyDelete
  7. wahhhh...syoknya...saya baru berjinak-jinak dlm dunia blog nih..huhu

    ReplyDelete
  8. syukur alhamdulilah rezeki sis tu kan..wah dah boleh cashout tahniah.kita isi balik tabung sis tu ;)

    ReplyDelete
  9. salam..melawat sini...
    sama la saya pun baru first time nak cash out ;0

    ReplyDelete
  10. tahniah....teruskan usaha anda

    menabung churp2..

    ReplyDelete
  11. samalah dengan BBL. tahniah ya dah cashout duit nuffnang

    ReplyDelete
  12. perghhh cemburunya....
    x dpt merasa apa2 lagi BE
    ╔════════════════════════╗

    ║ My Blog ► http://abgdude.com/blog

    ╚════════════════════════╝

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah Aida.. rezeki tu.. tahniah ye :)

    ReplyDelete
  14. tahniah kak
    dpt cpuv
    beznye....lately cpuv sukar nak melekat..merajuk ke ape..hihi
    oooo..blog kenit tu blog akak jugak ker? coz yumida konpius...antara blog ni dgn kenit...
    isi tabung nuff sini

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah Murah rezeki Aida...

    ReplyDelete
  16. dah boleh dibelanjakan duit tu...hope iklan nuffnang rajin dtg bertandang........

    ReplyDelete
  17. tahniah yer. saya pon dapat ^ ^

    ReplyDelete
  18. tahniah kak..

    husna klik nuffy Thor kat sini..=)

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah.. semoga terus murah rezeki kak..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top