31
Assalamualaikum

Setiap pagi memang rutin selepas menghapdet blog,aku akan mengemaskini profile dan update survey di Nuffnang...Bukan setiap pagi sahaja,tetapi setiap kali aku up entry baru,aku akan update Nuffnang aku..mungkin itu juga salah satu cara untuk mendapatkan CPUV..kemungkinan lah....

Alhamdulillah,..masuk lagi satu CPUV yang kelima untuk bulan Oktober nie..
Nuffnang


INTI International University

Thanks Nuffnang


Post a Comment

  1. hehe samala sis kita pun baru juga cek tadi,,ada dapat nie :)
    kita done klik ya

    ReplyDelete
  2. Rajin betol akak stiap kati post entri sekali update survey..hu3 =) mgkin sbb akak ni rajin..phak nuff sntiasa bg cpuv..alhamdulillah..tahniah

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...rezeki..
    Tahniah kak.

    ReplyDelete
  4. Congrats dear! Meh sini kita tolong isikan tabung inti :)

    ReplyDelete
  5. hihi..cik akak tak dapat lagi :)
    tahniah kak ida :)

    ReplyDelete
  6. tahniah dear....masuk lagi rezeki....

    ReplyDelete
  7. tahniah akak..kite pn..tp xtau nk buat ape hehe

    ReplyDelete
  8. congrates kak aida, kenit pun baru dapat tadi weeeee :D. Done klik too ;)

    ReplyDelete
  9. tahniah... sama jugak... cayang nuffnang.. :)

    ReplyDelete
  10. wah.. tahniah kak, rezeki akak.. hihi
    mama klik kat sini ye.. mama tak cek lagi kak..

    ReplyDelete
  11. Tahniah rezeki tu.. done clik2 nuffnang juga ni

    ReplyDelete
  12. tahniah ... wah rahsia nuff mcm tue erk. ok pasni nk rerajin update nuff. heheh

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah rezeki tu.. tahniah Aida.. :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah aida..apa yang nak di upadate hari-hari tu aida..kongsi sikit..kita sekali aje update masa bukak accounbt. then dah tak buat..

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah, rezeki tu Kak Eda... Farah tumpang happy... windu kita tak? heee...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top