27
Assalamualaikum

Alhamdulillah..Lately nie rajin benar CPUV melekat dekat blog nie...Tahniah Kisahsidairy..Hasil titik peluh kamu selama ini berhasil mendapatkannya.

baru check pagi tadi dekat Nuffnang.memang pepagi rutin aku selepas buat entry,aku akan update survey kat nuffnang nie..Aku amalkan setiap kali aku update entry occay...Nak bagi korang tips rasanya ramai lagi yang betul-betul otai..so jangan tanye macam mane aku boleh dapat CPUV nie..
Ikut cara aku senang je...Update survey setiap kali buat entry baru..Sila-silalah rajin menjengah blog rakan-rakan tak kiralah berapa banyak entry yang diorang keluarkan...

tu jer kot yang aku rasa aku buat dan share dengan korang..
nuffnang

digi

moga rezeki ada lagi lepas nie...thanks korang yang selalu dan tak jemu-jemu singgah blog aku nie



Post a Comment

  1. Semoga terus murah rezeki dan gigih berblogging :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak, taniah ya. murah rezeki tu. hehehe

    ReplyDelete
  3. kita pun buat macam tu sis memang berhasil hehe..tahniah rezeki kan

    ReplyDelete
  4. terbaek kak aida (^_^) semoga murah rezeki kak aida dan terus maju ke hadapan. Kenit tumpang klik tapi DiGi takde, kenit klik SONY for you (^_^)

    ReplyDelete
  5. tahniah...semoga terus naik jumlah tu hehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. tahniah. Semoga terus sukses :)

    ReplyDelete
  7. tahniah... bertambah rezeki sis...

    ReplyDelete
  8. Hi dear.. salam perkenalan.. Tahniah.. rezeki murah 2 =)
    Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
    Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

    ReplyDelete
  9. Owwhhh nanti akak nak ikut tip tu jugaklah...

    ReplyDelete
  10. Tahniah...anda memang berhak diatas usaha dan kerajinan.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...murah rezeki...^_^

    ReplyDelete
  12. tahniah kak.. banyaknyaaaaaaaa

    ReplyDelete
  13. Tahniah. Mieya ada jugak nampak CPUV nie melayang kat blog.. tapi sayangnya tak ada rezeki nak dapat CPUV baru

    ReplyDelete
  14. tahniah kak =) smoga rezeki akak dimurahkan Allah

    ReplyDelete
  15. wahhh...ramai blogger update pasal CPUV lately...rasanya nuffnang sekarang dah bermurah hati sikit la daripada dlu...uhuhu

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top