19
Assalamualaikum

Bila hari minggu begini, of courselah cari peluang dating dengan en.husband..
Mulanya kami nak melepak di kedai mamak je.Tapi memandangkan hari ni ada perlawanan bola diantara JDT dan KELANTAN, maka semua kedai kedai mamak diseluruh malaysia ni penuh..

Disebabkan KFC yang paling hampir dengan kedai mamak tu, maka kami buat keputusan untuk makan disini sahaja.





Sambil tengok bola sambil makan burger...cer korang tengok, banyak tak makanan kami..hehehe..kami memang kuat makan.hehe..

Nak sambung makan...

posted from Bloggeroid

Post a Comment

  1. Wah sedap.. sure romantik.. slmt menjamu selera :)

    ReplyDelete
  2. nyum byum selamat menjamu selera :)

    ReplyDelete
  3. cx mmg craving for kfc and chicken since last 2-3 month ago. cx dont know why it happened to me. so as a conclusion, cx terliuq! hahah kbai.

    ReplyDelete
  4. Wah kemain, nak dating juga tp blum ad hubby hehehehe

    ReplyDelete
  5. ooo
    oder banyak mcm tu dh biasa
    haha

    ReplyDelete
  6. org utara takut makan ayam...belah sini okay lg kan..

    ReplyDelete
  7. kalau kfc pun ada screen besar mcm kat kedai mamak, sure kfc pun bleh jadi penuh org melepak tgk bola =)

    ReplyDelete
  8. waaaaaaaaaaa.. KFC!!! i likeee!!

    ReplyDelete
  9. kt kfc ada psang bola juga ke kak?? terliur plak sy tgok =) sbar jelh

    ReplyDelete
  10. banyaknyaaa..lapar pulak tengok :D

    ReplyDelete
  11. isk isk isk.. aefa lapo~~ nak kongsi~~

    ReplyDelete
  12. aiza baru saja makan kfc malam semalam.. :D

    ReplyDelete
  13. hihi, kalau tak kita dah lepak sesama kot kat kfc... hihi

    ReplyDelete
  14. mmg banyak ! saya klu mkn ayam kfc , dpt mkn 2 ketul pun dah kira baik . cepat kenyang ! rugi kan ... huhuhuuuu

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top