36
Assalamualaikum

Setelah 2 tahun aktif berblog,alhamdulillah..ramai kenalan dari alam maya yang sudi berkawan dengan blog nie dan tuan blognya..

Suka duka untuk menjadikan blog ni terbaik seperti sekarang nie memang lah payah..Kalau dulu aku rasa,aku nak blog aku cantik tanpa sebarang isi entry yang bermanfaat untuk dikongsi..buat blog nie untuk suka suka jerk..Tapi lama kelamaan minat untuk menulis tu ada walaupun kebanyakkan entry aku guna bahasa pasar..

Mukadimah pepagi nie sebelum memulakan kerja..Selamat pagi rakan-rakan blog..Harap hari ini lebih baik dari semalam...

Dulu...
Nak dapatkan 1 komen pun payah.bila ada orang komen,dah macam jakun..Macam nak buat pengumuman besar-besaran jerk sebab ada jugak orang yang sudi komen blog aku nie..

Sekarang
Alhamdulillah,,lebih dari 10 komen untuk satu entry.Bermakna ada yang sudi nak berkawan kan...hehehe

Biasalah..pepagi bila nak up entry mestilah kena warm up dulu..cerita jelah apa-apa yang berkaitan dengan blog dan diri kita nie..kan..kan...lepas tu singgah di blog blog mereka..Dah menjadi satu kemestian untuk aku buat hari-hari kecuali ari minggu..Memang tak sempat ler nak berblogwalking.
.bali
salah satu tempat percutian di bali..ambil dari google
Saja nak letak pic nie..Nak bagi tau kat my sweet stalker tu..nak bercuti kat sini boleh??

Eh..Eh...nanti aku ceritakan siapa sweet stalker aku tu ea...hihihiihi
jumpa di next entry....Semangat-semangat untuk bekerja occay


Korang nak tahu tak sape yang aku maksudkan...sila angkat kaki ea....hehehe

Post a Comment

  1. cantiknya, nak bercuti dkt mana tu?

    ReplyDelete
  2. ye la kak, punyer excitednye bila ada orang sudi komen entry kita kan. Tu yang jadi semangat nak menaip lagi tu hehe.

    Kenit pun sweet stalker kat blog akak jugak, tapi kenit tambah sikit lagi.... sweet & gojes stalker muahahaha :D

    ReplyDelete
  3. tahniah... bkn senang org nak dtg dan komen kan.... btw g.luck dlm blogging

    ReplyDelete
  4. samalah kita .. cerita awal berblog happy sungguh bila ada yg sudi komen hehehe

    ReplyDelete
  5. kak nak ikut gi cuti boleh??hehehehee..
    kadang zee nak up entri macam risau..takot ter'syok' sendiri..

    ReplyDelete
  6. Itulah namanya ada peningkatan di dalam blogging. Tahniah...semoga terus berjaya!

    Nampak cantik dan high class lokasi tu...dimana ye?

    ReplyDelete
  7. lepas kenal kat alam maya
    nanti kenal2 plak kat alam realiti yer.. hehe

    ReplyDelete
  8. Tengok pada gambar mcm kat Bali jer.. Bali ke tue??? hehehe

    ReplyDelete
  9. mcm ayu dulu masa dpt 1 komen.. mcm nak bergjoget kegembiraan..

    ReplyDelete
  10. Assalammualikum..kisahsidairy,

    siapa sweet stalker tu..huhu nak tahu gak.

    mselim3

    ReplyDelete
  11. Assalammualikum..kisahsidairy,

    siapa sweet stalker tu..huhu nak tahu gak.

    mselim3

    ReplyDelete
  12. menarik tempat tu..bestnye klu dpt pegi kan..

    ReplyDelete
  13. kt mn tu kak.. npk tenang betul tpt tu..

    ReplyDelete
  14. Morning sis.

    Blh angkat keyboard jer. Kang angkat kaki bos nampak plak...ahaksss...Siapalah sweet stalker tu yer.

    ReplyDelete
  15. hoho....apakah sedang dilamun chenta?? O_O

    ReplyDelete
  16. sam la kita..bila ada orang komen tu yg beri semangat tuk kita terus update entri baru

    ReplyDelete
  17. Knah juga happy bila ada yg sudi komen..cantik tempat tu..mana Ya..

    ReplyDelete
  18. Selamat bercuti....jom blogwalking...salam kenal.

    ReplyDelete
  19. Hamboii siap ada sweet stalker lagik hehehe

    Aah dulu sy pun sama, bila ada orang comment rasa sronok jer.. walaupun sorang huk3..

    ReplyDelete
  20. wahh sweet stalker ? cm best ..cantiknye tempat

    ReplyDelete
  21. Wahhh... 2years dah... Dayat baru 2weeks...lol ...jauh nye lagi perjalanan

    ReplyDelete
  22. ehem..siapakah sweet stalker itu?

    ReplyDelete
  23. best kalau dapat ke sana kak.. semoga sweet stalker kak memahami hasrat hati kak.. hehe..

    ReplyDelete
  24. Betul tu, rasa sgt seronok bila ada org komen n3 kita...hehe
    Bestnya klu dpt bercuti tpt camtu....:-)

    ReplyDelete
  25. memang ada impian nak g honeymoon ke sana hehehe

    ReplyDelete
  26. Sweet stalker ok Eda jgn yg membuat hati tak senang itu yg tak mahu..

    ReplyDelete
  27. haha sama lah kita..mula2 berblog dulu rasa takut malu segan semua ada sbb rasa mcm kita menjaja cerita kita kasi org tengok.. bila lama2 dah ada follower & komen2 rasa syok plk berblogging ;)
    pssttt nak jg tau siapa stalker tu ;P

    ReplyDelete
  28. mcm someone special jer ... bila sweet stalker tu nak tonjolkan diri agaknya ...

    ReplyDelete
  29. Rase seronok dan excited bila ada yg sudi baca dan komen entry kita.

    ReplyDelete
  30. Alhamdulillah Blog Aida ni dah tersangat ok...semoga terus berjaya k..

    ReplyDelete
  31. samalah kita kak =) dh snronok plak berblogging ni..tp sy xpsti smpai mn bleh bertahan..nnti kerja mmg fkus pd kerja jelah

    ReplyDelete
  32. ika berblogging sekadar berkongsi sedikit tentang apa yang ika fikirkan in universal topic, seronok juga bila fikir balik sebab blog je tempat ika share pandangan ika out loud, berblogging sebagai hobi sebab masih ada tanggungjawab dan keutamaan yang lain..

    ReplyDelete
  33. akak suggest la 2 3 tempat.. kot2 die bawa g smua tu hihih

    ReplyDelete
  34. Tahniah.. salam uhkwah & semoga Aida terus sukses.. :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top