28
Assalamualaikum

Selamat Pagi korang...Adakah yang sedang dalam perjalanan balik ke kampung?Untuk korang yang tengah drive tu,pandulah berhati-hati..Elakkan kena saman...bhahahaha..

Kenapa orang sebelah tu,jangan syok tidur jerk...satgi ke laut kang...Pastikan teman pemandu tu ye..
Aku masih lagi di rumah..Takde cadangan nak balik kampung pun..Sebab hari isnin masih lagi bertugas.So malam isnin dah gerak balik kampung..Al-kisah kampung aku dekat jer...Hanya 45 minit je dari rumah..Ikutkan hati macam nak balik hari nie dan isnin cuti jerk..Memandangkan cuti tak berapa nak ada..so terpaksa batalkan niat tu..

Hari ahad minggu nie takdelah aktiviti sangat..Just satgi nak pi umah orang kawen...Dari pagi tadi dok kemas rumah,memasak ,cuci baju,gosok baju...Semua dibuat hari nie..Supaya tidak tergopoh gapah esoknya..Kot ler bangun lambat esok,naya jerk...

Harap dapat blogwalking hari nie,so korang...happy sunday ye..

Post a Comment

  1. Salam hujung minggu, semoga sentiasa ceria :)

    ReplyDelete
  2. sama la kampung dekat jaa. tapi saya lagi dekat. jalan kaki pon boleh. heee :) tak dapat cuti pon ta kisah. :)

    singgah sini:
    http://setiakupadaholland.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Wahhh makan gulai lah hari ni ye..hehe

    ReplyDelete
  4. selamat berhujung minggu kak.. best kampung kak dekat je..

    ReplyDelete
  5. Bestnya dpt beraya, nak jugak merasa suasana beraya. Huhuhu.

    ReplyDelete
  6. Selamat menikmati hujung minggu. Samalah...kat umah aje, esok keje. Layan tv :)

    ReplyDelete
  7. happy sunday sis..kita pun duk umah ja.

    ReplyDelete
  8. sebenar saya ni selalu je kena speed trap setiap kali balik kampung

    ReplyDelete
  9. Salam hujung minggu dan Salam Aidil Adha...

    http://abgdude.com

    ReplyDelete
  10. semoga dipermudahkan urusan untuk hari ni kak :)
    selamat berhujung minggu :)

    ReplyDelete
  11. selamat berhujung minggu kak
    isi tabung nuffnang sini-nestle drumstick

    ReplyDelete
  12. Slmt unjung minggu dan slam aidiladha kak siti.aritu silap taip sheila..asek teringat sheila salim je..hehe..maafkak :)

    ReplyDelete
  13. slm bercuti dan makan masakan sndiri..tentu sedap la kan. pcl kalau siang hr ahad tataw nk pi mana..tggu.mlm sikit baru planning..

    ReplyDelete
  14. Same la tite...ujong mggu dok umah jew...esok pon still kijo..hihihi selamat hari raya...

    ReplyDelete
  15. wa pn xbalik. :( xtaw nk wtpe

    ReplyDelete
  16. Sally pun xde cuti...cuti hari selasa je...happy sunday...even dah senja baru singgah :D

    ReplyDelete
  17. Sayer dah cuti isnin, ape2 pun slamat hari rayer yer

    ReplyDelete
  18. wahhh...lusa pula hari raya
    so selamat hari raya aidiladha =)

    ReplyDelete
  19. selamat bermonday blues...hehehe

    ReplyDelete
  20. selamat hari raya haji kak... moga2 happy & enjoy bersama keluarga tercinta.. samalah kita,, cuti x berapa nak ada..kene bertugas hari isnin.. :)

    ReplyDelete
  21. Alah..santai nye entri. best! Takpe. Eimah pun balek hari ni jugak. hahak! 45 minutes je? Dekat lettew. kita jauh kot. 5 hours. == kesiankan.

    ReplyDelete
  22. Неllo, I е&X6e;jοy reading t&X68;rough your post.
    I &X77;a&X6e;&X74;ed to wri&X74;e a &X6C;ittle comment to supp&X6F;rt уou.


    My &X62;log pos&X74;: canada goose kids

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top