19
Assalamualaikum

Selamat Hari isnin..Selamat Pagi kat korang..Adakah yang masih sudah di Office pada masa ini?
Aku lah tu..Pepagi lagi dah terpacak di office sedangkan orang lain dah bercuti pun..part nie memang sedih!!
Masa on the way nak pi kerja,jalan lengang sangat..Mybe ada yang ambil cuti hari nie ..seronokkan...
Memang niat hati nak cuti jerk hari nie,tapi memikirkan AL yang tak berapa nak ada tu,aku gagahkan juga utk bekerja..Takpe...kampung aku dekat..balik kerja nie terus balik,takmo lencong-lencong dah..

Tepat pukul 5 petang,,,pastikan terpacak dekat mesin scan...hehehe


Kepada yang berpuasa hari nie,aku ucapkan selamat berpuasa

Pagi-pagi hujan dah turun membasahi bumi....

Cepatlah berlalu hari isnin.....


Post a Comment

  1. salam pagi isnin sis..haah kita pun awal pagi dah terpacak kat ofice.apa blh buat keja kan :)

    ReplyDelete
  2. saya pun masih bekerja...selamat balik kampung.hati hati dijalanraya yer

    ReplyDelete
  3. didiey pun kerja hari ni..hukhuk

    ReplyDelete
  4. Selamat bekerja kak..samalah kita. saya pun bekerja lagi ni

    ReplyDelete
  5. LOL... pic terakhir tu lawak sangat..

    ReplyDelete
  6. hehe, sama laa kita.
    nasib baik memang stay dengan parents.
    btw, kenapa tak balek half day je?

    ReplyDelete
  7. cepat lah supaya malam.. nak tgk joo won :D

    ReplyDelete
  8. hihi, mesti sekejap2 nengok jam kan,selamat hari raya aidiladha :)

    ReplyDelete
  9. selamat bekerja kak.. tak boleh ke kak kerja separuh hari hari ni?
    p.s: selamat hari raya aidiladha.. :D

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum. Ros pun bekerja hari ni.. lengang je jalan. ramai yang cuti kan..
    Harap-harap dapat meneruskan puasa pada hari ni :)

    ReplyDelete
  11. salam kenal. singgah ni terus follow. jom, kalu sudi singgah dan follow teratak saya jugak. selamat hari raya korban awak... >_<

    ReplyDelete
  12. Samalah kita ye...jasad aje dok kt ofis ni, hati & perasaan dah tinggal kt rumah hehe...ofis sunyi semacam aje ..SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA...

    ReplyDelete
  13. Akak kerja ke ? Ina tak sekolah hari ni ^^ Huhuhu . Selamat bekerja , tabahkan hati ♥

    Selamat hari raya aidiladha ;)

    ReplyDelete
  14. bekerja juga hari ni... hu hu hu... kannn? cepatlah masa berlalu...

    ReplyDelete
  15. Semoga tabah & selamat bekerja.. Salam Aidil Adha ye :)

    ReplyDelete
  16. malasss giler nak gi kerja pagi tadi, dahlah Abi dah start cuti, so apa lagi, buli dia jadi pak supir hantar pi opis...heheheheh....

    ReplyDelete
  17. tugas membataskan kita untuk bercuti kan, takpe, ada hikmah tu :)
    salam aidiladha~

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top