38
Assalamualaikum

Emel
Orang yang nak bagi aku duit..muahahaha..

kalau aku Kaya

Tetiba aku dapat emel..ada orang wariskan aku duit sebanyak 300k euro..bila convert Ringgit..Agak-agak kaya tak aku...
Heh..takat nak bawak semua blogger buat gathering...Small the matters la...Siapa ada hutang along tu..Aku boleh tolong da...Mak pak aku tu,aku belikan banglo 3 tingkat siap swimming Pool...

Semuanya dihujung jari...
richman


Itu Kalau aku kaya
dreaming

jangan nak mimpi sangat la....Bangunnnn!!!!!

versus verangan...

Post a Comment

  1. kalau aku kaya~ hari2 hari raya~

    ReplyDelete
  2. email mana yang sesat tu sis hehe..

    ReplyDelete
  3. hahaha.
    kalau aku kaya hari2 hari raya. bil2 jiran keluarga aku belanja semua.
    kalau aku kaya aku beli segalanya.

    cewahhh.
    kalau lah kan :P

    ReplyDelete
  4. assalam...kalau aku kaya ..memang best lah...

    ReplyDelete
  5. ..blh kata hari2 dpt email gini..

    ReplyDelete
  6. Hahahaha selalu dapat emel macam tu kan?

    ReplyDelete
  7. mcm2 la email skang ni..xde kejer lain la spammer semua tu

    ReplyDelete
  8. bijak betul mereka ni. kalau macam ni dah ramai benti keje sebab dah kaya raya

    ReplyDelete
  9. Kak ina pun pernah dapat email tu...tak kuasa nak layan kan... apapun salam kenal ye awak :)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum kak. hehe lawak je. haritu pun ada orang nak bagi sheila duit, siap minta akaun bank. ingat bank sheila tu banyak duit ke nak curi? hehehe

    ReplyDelete
  11. Wah!!! kalao dah kaya jangan lupa beli batik saya ye! hahhaha :)

    ReplyDelete
  12. Kalaulah dapat betul..bestkan aida..he..he..anyway dia orang cakap kalau nakkan sesuatu kita mesti berangan dulu..In Shaa Allah one day mesti dapat..so kena berangan dari sekarang..he..he

    ReplyDelete
  13. memang banyak spam2 yang macam ni masuk ke inbox...

    ReplyDelete
  14. kan best kalau betulkan..haha, apakan daya cuma spammer sahaja.

    ReplyDelete
  15. aiza tak suka emel spam macam tu.. nampak benar dia nak menipu kita.. kalau betul kaya best juga (aiza pun berangan ni).. hihi..

    ReplyDelete
  16. bestnye kalau betul2 kaya.. mst mcm2 nk beli.. hehe..

    ReplyDelete
  17. hik..hik..hik.. somel nyer dia berangan... polow sini juga,.. jom terjah kita pula

    ReplyDelete
  18. Berangan boleh... percaya jgn.. huhuhu

    ReplyDelete
  19. wooo beznye jd kaya..hikhik
    yumida isi tabung Nuffnang sini - shell - selamat menabung :)

    ReplyDelete
  20. memang best jd kaya tp mna ada org nk bgi duit percuma je..nmpak benor menipu. hikhik

    ReplyDelete
  21. mun slalu dpt email mcm ni tp cepat2 buang..hehe

    ReplyDelete
  22. yang ni ok la jugak kak, kenit punyer ada drama sikit. Orang tu konon mati dalam plane crash pastu wariskan kenit hartanya 2 billion euro hahahaha. Kalaulah benar ..... hari hari hari raya!! hehehe

    ReplyDelete
  23. hehe..tula kan sis,bestnya kalau aku kaya:)

    ReplyDelete
  24. Hehe..kaya sya mau..roti kaya pun sya mu jgk la..hehe

    ReplyDelete
  25. Kalau kaya apa-apa pun boleh buat.

    ReplyDelete
  26. fuhyooooooo... mintak sikit... nak bayar hutang nie.. hehe

    ReplyDelete
  27. saya pun dapat email cam tu ... hahahaaaa ... masih byk lagi penipu bodoh rupanya ...

    ReplyDelete
  28. Hehehe...bagilah sikit kalau dah kaya tu Siti. Kuikuikui..old school trick la dia orang nih.

    ReplyDelete
  29. seronoknya kalau kaya! deno pun ada juga dpt mcm tu.... terus delete

    ReplyDelete
  30. banyak penipuan skrg tp kalau betul haha mmg kaya lah hehe

    ReplyDelete
  31. singgah sebentar.. ;-) ..cantik blog.. :-) jom tgk blog saya... tq...

    http://thescreammer.blogspot.com/2013/09/perniagaan-online-dari-rumah.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top