23
Assalamualaikum

Ada jugak yang mencari cerita-cerita sebegini ye.Untuk apa???Cari dekat Blog nie..Ada kena mengena ke Blog nie dengan cerita-cerita macam tu..

Tapi ini tidaklah seteruk masa aku guna blog akuwanitamelayu.blogspot.Itu lagi lah,keywords yang banyak menyeramkan aku..Sebab tu lah aku dah tak guna lagi blog tu..

Risau penerimaan tentang pencarian url blog tu.
cerita gharirah
Last-last bertukar pula kisahsidairy nie..alhamdulillah taklah banyak keywords sesat tentang cerita-cerita berkaitan dengan sex nie..Risau den..


Post a Comment

  1. kadang2 ada yg tinggal link sex. gerammm. xsenonoh. huhu

    ReplyDelete
  2. hurm biasanya sebabkan perkataan dari komen pun leh jadi

    ReplyDelete
  3. Huhu masalah lah pemikiran sedemikian. Sabar ye :)

    ReplyDelete
  4. Ika tak pernah alami lagi setakat ni..tapi tu laa, fikiran manusia lain-lain, berbeza-beza, kadang yang buruk tu lebih mendapat tempat dalam hati kalau kurang didikan agama dan iman lemah.

    ReplyDelete
  5. Lor ada lagi keywords cm tue..hehehe..sabar je la.=D

    ReplyDelete
  6. hahaha boleh plak cari pakai key words mcm tu..

    ReplyDelete
  7. isk...agak-agak lah kan....
    memang tak patut...isk

    ReplyDelete
  8. Mana2 pun mesti ada je yg x senonoh kan..

    ReplyDelete
  9. tapi link baru ni namanya lagi best kak

    ReplyDelete
  10. keyword ni macam2.. deno pun pernah ada keyword yang pasal beranak padahal xde entri deno pasal tu pun.. haha

    ReplyDelete
  11. hahaha kelkar la =) nsb baik dah tukar blog..blog yg dlu 2 mmg sy dgr nm blog pn dh seram..wanitamelayu..keh3

    ReplyDelete
  12. fuh... ghairah betul blog ni...

    ReplyDelete
  13. seram tu kak.. setakat ni blog aiza takde lagi orang cari berkaitan cerita ghairah tu kak..

    ReplyDelete
  14. keyword macam nie yang buek den lomah nie...orang lain suka cari keyword begini ekkk...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top