29
Assalamualaikum


Gerak dari rumah tadi rasa macam awal pulak..Sampai office 7.30 pagi..Oklah tu...Jalan pun masih lengang lagi nie..Mybe masih ramai yang menyambung cuti...Maklumlah,Semalam raya.
Bagaimana dengan hari raya korang.Berjalan dengan lancar?

Semalam  plan dengan adik beradik nak pi mandi laut...maklumlah cuti raya haji nie selalunya tak macam raya puasa sambutannya berbanding ada sesetengah negeri yang meriah bila sambut raya haji nie..
Di sebabkan semua setuju,kitorang berpakat untuk pergi bermandi manda..Pagi-pagi lagi dah bersiap segala macam makanan,Walaupun semua adik beradik yang tak ramai yang balik,ckuplah dengan 4 keluarga..Itu pun dah macam pesta..Pagi selasa tu memang hujan renyai-renyai...Dah budget memang tak boleh nak pergi laut.
Tapi mak kata pergi je...So kami pun pergi.Sampai ke laut,yeeeassssss..Hujan dah berhenti..Nasib baik ada tempat kosong...Rupanya ramai yang pergi laut..bhahaha....Dapat jugak kaki pangkin kat situ...
Memang pantang jumpa laut.lepas siap-siap kemas dan makan,anak beranak semua turun ke laut..Ombak kuat sikit..So tak berani nak gi jauh-jauh.Rugi tak dapat nak upload gambar..Tab tak bawak hari nie..

Kitorang balik dalam pukul 4 gitu...Tu pun semua dah tak larat dah...Bayangkan dari 10 pagi ..mana budak-budak tak penat..Sampai rumah semua dah terbongkang..Kepenatan mungkin....

Korang pulak macam mana??Pergi beraya ke mana? atau ada aktiviti korban di rumah korang,,,


Post a Comment

  1. Selamat kembali bekerja kak. Samalah kenit pun dah start koje hehehe. Takleh cuti lelama nak simpan cuti tuk ujung tahun pulak kan hehehe :)

    ReplyDelete
  2. selamat bekerja sis..kita pun suda masuk ofice ;)
    Kita just pi beraya ja ikut member hehe

    ReplyDelete
  3. bestnyer mandi laut.. sy & family plak g karoke.. hehe

    ReplyDelete
  4. Happy working darl..
    have a gud day ahead =)

    ReplyDelete
  5. BEstnya mandi laut.. Family Erin tak buat korban tahun ni.. Cuma berkumpul adik beradik saja..

    ReplyDelete
  6. pagi oshin duk rumah je..petang baru keluar dengan sepupu g main boling hehe

    ReplyDelete
  7. hari nie dh start kerja setelah bercuti lama dari hari jumaat .... rasa mcm tak percya jerk kena kerja hari nie. hehehh

    ReplyDelete
  8. Selamat bekerja juga ;D semalam tgk lembu3x kna korban ;)

    ReplyDelete
  9. seronokla kalau dapat mandi laut time cuaca redup, kurang sunburnya kan, kami beraya simple je raya haji mmg kami tak meriah cam raya puasa,petang jenjalan rumah kengkawan plak =)

    ReplyDelete
  10. ade bawak ape2 ke kat bawaj tuh heheh

    ReplyDelete
  11. selamat bekerja...mood cuti la la ni.hihi

    ReplyDelete
  12. Kakak memang seharian dari pagi menjelang ke malam masih sibuk lagi Eda. Sebab itulah hari ini kakak masih di rumah tak kerja lagi..

    ReplyDelete
  13. bestnya dapat pergi laut.. aiza beraya di rumah kakak aiza je semalam.. masak-masak dan makan-makan di sana..

    ReplyDelete
  14. Kami pun plan nk mandi manda.. tp x kesampaian sebb ujan lebt smpai ptg.. huhuhu...

    ReplyDelete
  15. mood seperti biasa jer... he he he...tak ada perubahan... happy working kak...

    ReplyDelete
  16. selamat bekerja kak..sama la kita kena keje..

    ReplyDelete
  17. mlm raya pergi mandi air panas....hihi

    ReplyDelete
  18. selamat kembali bekerja :) acik pun dah pulang ke shah alam

    ReplyDelete
  19. Slmt kembali bekerja Aida.. dah malam baru bbaca entri ni, maaf ye :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top