6
Assalamualaikum


Ilmu yang terbaru yang aku dapat minggu lepas..Tak sure sangat sebenarnya nak berkongsi..Tapi diberi kekuatan itu untuk berkongsi jugak dengan korang..

Tak tahu samada korang pernah mendengar tentang program ini atau tidak..Apa yang aku perolehi dari program ini adalah penggunaan Mykad untuk tujuan membeli barang keperluan dengan potongan diskaun.
wah..sungguh hebatkan...Terdapat pelbagai jenis kedai yang sudah mengambil bahagian dalam program nie dan  hampir 100,00 pengguna yang mengaktifkan Mykad mereka untuk program ini...
setiap kali pemilik kad pengenalan berdaftar dalam program ini membeli barang di kedai yang mengambil bahagian, rakan pemasaran akan mendapat komisyen sebanyak 1%... 

Bagi mereka yang telah mendaftar dengan program ini,mereka akan mendapat mata ganjaran dari kedai-kedai dan pasaraya terpilih

aku dah download aplikasi mmsp nie..memang mudah untuk kita dapat point dan mengetahui di mana kedai yang sudah berdaftar..
kisahsidairy


Masih lagi menimba ilmu untuk mengetahui lebih lanjut pasal nie...



Post a Comment

  1. Assalamualaikum kak, ehh tak pernah dengar ni. download app kat mana kak? nak jugaaa

    ReplyDelete
  2. wah bagus jugak tu
    tringin gak nak ade kad smart shopper nih
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  3. pernah dengar...nati nak try gak

    ReplyDelete
  4. Tak perasanlah aida..hmm..menarik ni..

    ReplyDelete
  5. menarik..tp kalau kt tmpat sy ntah kt mnlah boleh guna hu3 =)

    ReplyDelete
  6. baru aiza dengar setelah baca entri kak.. menarik juga.. tapi kalau di kedai runcit di kampung tak pasti boleh guna ke tak..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top