18
Assalamualaikum

Minggu nie minggu yang sibuk sikit bagi aku,Kerap balik awal sejak kakak ipar masuk hospital..Nak pantau anak-anaknya dirumah.Walaupun ada ayahnya yang jaga,tapi aku nak jugak tengok keadaan anak-anak buah aku tanpa ibu dia..
Kesian dengan si kecil yang selalu meragam nakkan ibu dia,,Memang tak boleh berenggang dengan ibu dia..Nie dah berapa hari berpisah dengan ibu dia,rasa badan semalam dah nak demam..Mungkin rindu pada ibunya..Semalam juga terpaksa mak ambil anak-anak abang,sebab abang dah berapa hari cuti..So hari nie kenalah masuk kerja..

Mungkin si kecil kalau dengan nenek dia ok sikit kot..Aku harap macam tulah..Risau jugak kalau demamnya makin teruk..

Harap kakak ipar aku boleh balik cepat...So,hari nie boleh la aku balik lambat sikit...biasalah,aku memang suka balik lambat.lagipun kat rumah takde benda nak buat..Baik buat kerja lebih masa,boleh jugak buat simpanan nanti.Lainlah kalau dah ada baby,balik boleh la bermain dengan anak kan...
Harap insyallah,akan ada pengalaman itu..
Pagi nie rasa zero pulak otak nie nak mengarang..Takde bahan untuk dikongsi buat masa nie..hanya perkara harian yang selalu aku buat sesampainya di office..Memang minggu nie aku datang awal,sebabnya...entah la...malas nak mengadap jammed kot..


Hari nie rasa nak banyak2 blogwalking...PV pun dah makin menurun sebab kemalasan,..heheheheh..


Post a Comment

  1. kalau rajin BW dtg la singgah sini..hahaha

    ReplyDelete
  2. Salam, area situ mmg selalu jammed kan? kena brsabar byk2.. klu Nurul hari2 ngadap jammed bole kene darah tinggi :)

    ReplyDelete
  3. terigat zaman bujang..ari2 klu x cecah kul9 mlm x balik lg..ngdap PC..skrg ni dah berubah tp terpksa jugak stayback kdg2..

    ReplyDelete
  4. Kalau dah biasa ada ibu yg mengurus tak sama kalau tak ada ibu. Kesian anak-anak. Harap duduk dgn nenek akan lebih terurus dan moga SIL Eda tu cepat sembuh..

    ReplyDelete
  5. semoga kakak ipar cepat sembuh~~

    ReplyDelete
  6. kita pun selalu sampai awal ofice hehe...have a nice day sis ;)

    ReplyDelete
  7. Smoga k.ipar cpat smbuh..inshaa'Allah kak pasti ada pgalaman mcm tu nnti =)

    ReplyDelete
  8. insya'allah kak...semoga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  9. semoga SIL cepat sembuh.. kesian si kecik tu..
    sabar ye..

    ReplyDelete
  10. selamat bekerja kak.. semoga kakak ipar kak cepat sembuh..

    ReplyDelete
  11. Semoga kak ipat cepat sembuh.. amin. Slmt bekerja ye.. :)

    ReplyDelete
  12. Semoga cepat sembuh ya..and selamat berblogwalking k..

    ReplyDelete
  13. insyaAllah..nanti ada lah rezeki tu hehe :)

    ReplyDelete
  14. Semoga kakak ipar cepat sembuh.

    ReplyDelete
  15. semoga dapat kerajinan semula... eh...

    ReplyDelete
  16. oklah tu kak.. dpt men jg anak2 sedare.. smoga kakak ipar akak cpt sembuh..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top