25
Assalamualaikum

Semalam memang ada berita mengatakan faizal Ismail akan meninggalkan HotFM.Tapi ada ura-ura mengatakan itu adalah kenyataan hangit yang dikeluarkan oleh FBI..
Faizal Ismail Tinggalkan Hot FM?
Sumber baca disini 
Kalau korang mengikuti HotFm pagi nie,mesti korang dah tahu tentang kesahihan ini benar atau tidak.
Pagi Tadi,Sealan Paul Selaku Boss Hotfm membuat Pengumuman bahawa FBI akan meletakkan jawatan sebagai Penyampai Radio HotFM.Perletakkan jawatan ini adalah pertengahan bulan november nanti..
Tapi aku terdengar tadi Sealan bagitau,yang FBI akan membuat part time disitu..Betul Ke.Wallahualam.
Bagi aku yang selalu pepagi buta bukak Radio,X sah lah kalau aku tak bukak HOTFM nie..
Sebab aku suka 3 penyampai radio nie,iaitu Fara Fauzana,AG dan jugak FBI..
Hotfm
Mungkin itu yang terbaik untuk Faizal Ismail untuk mengukuhkan lagi ekonomi keluarganya..Dan satu impian Faizal jugak untuk membuka satu bisness selain memajukan dirinya sendiri..
Doa yang terbaik untuk faizal semoga terus success di masa akan datang.Pastinya peminat di luar sana merindui keletah Faizal Ismail bersama dua orang rakannya setiap pagi..sayonara...as sedih pagi tadi dengar ucapan Sealan...La nie kat tempat kerja dah tak boleh dengar radio dah...

    Faizal Ismail

Post a Comment

  1. selamat pagi sis..salam jumaat.haah ada juga trdengar brita ni semalam :)

    ReplyDelete
  2. hoih...tertinggal ketapi..xtau menahu sal ni....

    ReplyDelete
  3. tak layan sangat Hot FM..sy layan THR Gegar je..permata pantai Timur..hehe ingat slogan THR :)

    ReplyDelete
  4. hijrah ke arah yg lebih baik mmg memerlukan pengorbanan perasaan.. :)

    ReplyDelete
  5. maybe bagi dia its the time to settle down..
    moga Allah terus murahkan rezeki FBI :)

    ReplyDelete
  6. Jadi betullah dia berhenti rupanya ~ Saya dah jarang dah dengar2 radio nih. Maklumlah, dekat rumah takde radio ~ Dengar radio pun time naik kereta je itupun sekali seminggu bila parents ajak keluar jalan ~

    ReplyDelete
  7. macam tak best je bile faizal xde kan..takpelah..dia juga inginkan perubahan yang lebih baik dalam hidup dia kan.doakan yang terbaik untuk dia :)

    ReplyDelete
  8. jadi kiranya betullah ni fbi resign... apa2pun kita doakan yang terbaik buat beliau... ye lah takkan nak buat benda yang sama jer sepanjang hayat...mesti nak memajukan diri lagi ye tak?

    ReplyDelete
  9. so, memang sah dia tinggalkan hotfm ya kak

    ReplyDelete
  10. Kalau bukan sekarang lambat laun dia tetap akan letak jawatan. mungkin itu yg terbaik untuk dia. Tengok 8tv pagi ini terbayang jugak macam mana kalau dia takda sebab bila dia, fafau dgn ag sekali memang besttt..

    *isi tabung kat sini :)

    ReplyDelete
  11. Setiap org tak kira siapa mahu mencari yg terbaik utk kehidupan masing-masing. Samalah FBI ini kan Eda..

    ReplyDelete
  12. As Salam..selamat pagi..ha ah..akak pun terbaca cerita ni semalam...mudahan FBI akan lebih Sukses...kan...

    ReplyDelete
  13. Tiap pagi driving gi keje mesti buka Hot.fm, dan tiapkali kalau am crew hilang 1 antara 3 tu.. mcm lauk tak cukup garam..

    ReplyDelete
  14. kalo Faizal tak dak memang tak lengkap la hot fm :)

    ReplyDelete
  15. Ooo baru taw lepas baca entry nih.. ketinggalan internet tol.. ho ho ho

    ReplyDelete
  16. nice info. Harap FBI tabah menghadapi hidup..

    ReplyDelete
  17. salam jumaat kak.. aiza pun suka dengar celoteh beliau dalam radio.. biar apa pun keputusan dia, semoga dia berjaya di dalam bidang yang diceburinya..

    ReplyDelete
  18. mcam tak lengkap je bila sorang dah tak ada...

    ReplyDelete
  19. Farah tak layan hot.fm sebab pg dok layan Johara..hehehe

    ReplyDelete
  20. Mudah2an FBI akan terus sukses.. Salam Jumaat Aida :)

    ReplyDelete
  21. Jarang2 dgr radio..tu pun ketika dlm kereta..tp hotfm mmg best..

    ReplyDelete
  22. jarang dgr radio.. tapi kalau buka, mesti buka hotfm..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top