34
Assalamualaikum

Mungkin sudah menjadi satu trademark bagi blogger sekarang untuk mewujudkan entry Pengomen Tegar.
Sila betulkan ayat aku nie samada Pengomen atau pengkomen..Al maklumlah dah lama meninggalkan sekolah.
Bagi aku entry seperti ini bukan untuk memliki apa-apa status..Aku juga sependapat dengan diorang dengan adanya entry ini,sedikit sebanyak menghargai mereka yang sudi untuk menjengah dan menjadi pengkomen tegar dalam sesebuah blog...menghargai mereka yang selama ini juga memberi support setiap kali aku mewujudkan entry.

Aku mengucapkan terima kasih kepada sesiapa sahaja yang datang dan singgah ke blog ini,yang memberi komen atau hanya sebagai stalker..aku menghargainya..Bagi aku blog nie hanya biasa-biasa saja..Tapi mungkin ada keistimewaan yang mana hanya mereka saja yang tahu menilainya.

Disini aku senaraikan mereka yang menjadi Top 10 dalam blog aku..nanti aku buat lagi untuk top 11-20 pulak..hehehe











last but not least..Aku harap korang boleh lah menjenguk kesemua mereka nie tanda support ye..ikhlaskan diri anda terlebih dahulu..Then,aku harap tuan/puan/cik blog nie tak marah kan aku sebab curi header 2 mereka nie...Ini adalah untuk tujuan promosi jerk...kah..kah...kah...Thanks aku ucapkan pada mereka kerana memberi aku semangat untuk terus berblogging..Dan juga rakan-rakan  blogger yang lain..

nantikan untuk next episode top comentators tu ye...Thanks for reading..












Post a Comment

  1. wah ramainya..bastnya.insyallah ada setegah blog saya suda terjah.
    memang diorang terbaik :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum...wahh...first tyme singgah sini...dtg dr belog SKA... :) keep up blogging n selamat maju jaya dik.. :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak ida. wahh ramainya top commentator sini. taniah kak.. bertuah ada pengkomen tegar ni :)

    ReplyDelete
  4. thx ye sbb komen di blog sy.. sy baru je jadi follower #1431 =)

    ReplyDelete
  5. ini merupakan entry penghargaan buat pengomen tegar :) tahniah sbb ade pengomen tegar di blog :)

    ReplyDelete
  6. Mereka memang peramah dan mesra...memang sewajarnya mendapat penghargaan!

    ReplyDelete
  7. mereka semua baik dan rajin orangnya..:) salam kenal kak..fizi singgah dari entri mama^^

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  9. yosh..
    jap lagi shark terjah.
    masing2 pun mmg blog faveret shark.
    masing2 pun top komen kt blog shark.
    mereka mmg terbaek.

    ReplyDelete
  10. Ok nak terjah jugak ehehehe

    ReplyDelete
  11. kat mn2 pun ader mereka nie.. hihi..dorg mmg rajin sgt..

    ReplyDelete
  12. tahniah untuk mereka yang sentiasa rajin ni..:)

    ReplyDelete
  13. curik header mama...? hihi, takpe kak, rela.. nak curik mama pun takpe, jom pekena roti canai kat bukit dahlia kak, boleh kita kenal-kenalan....

    ReplyDelete
  14. Wah tahniah!.. ada juga melekat sy kt situ. T kasih ye :)

    ReplyDelete
  15. ahahah..tersenarai jugak..hihi..malu i
    alhamdulillah..yumida petang2 je dpt blogwalking
    tu pun sekitar 2 jam lebih je
    tu la kengkadang terkejar2 masa
    kalau kat umah line tenet slow

    ReplyDelete
  16. Tahniah buat pengomen2 tegar :)
    Ika mungkin tak boleh laa tersenarai sebegitu sekali sebab ada masa ika akan aktif komen, aktif blogwalking,
    but sometimes ika hanya baca entri dan tinggalkan jejak sahaja (terikat dengan pelbagai tanggungjawab) :)

    Semoga terus gigih berblogging :)

    ReplyDelete
  17. hehe best la dorang blh masuk list.sy je segan sikit nk komen ketat2 :p

    ReplyDelete
  18. Tahniah kepada pemgomen2 tegar ^^

    ReplyDelete
  19. Thanks Aida untuk penghargaannya..yang penting kita support each other kan...

    ReplyDelete
  20. terima kasih di atas entri penghargaan ini kak.. :D

    ReplyDelete
  21. tahniah kepada mereka! hihi :) memang rajin diorang ni... :)

    ReplyDelete
  22. terima kasih =) sma2 support..inshaa'Allah

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top