20
Assalamualaikum

text
Semalam aku dah pun terbitkan satu entry untuk menghargai 20 top komentar di blog KisahSiDairy nie..
AKu harap korang dahpun terjah ke blog2 mereke
Bagi mereka yang ketinggalan untuk menerjah blog mereka,aku sertakan link entry aku semalam untuk kroang ke link mereka..


Tak rugi untuk korang terjah blog mereka,kerana mereka adalah blogger yang rajin bertandang ke blog-blog aku dan blogger lain..mereka tidak sombong untuk berkenalan baik dengan blogger lama atau baru.
Disini aku akan sertakan lagi senarai top komentar dari 11-20..yang banyak juga memberi sumbangan backlink pada aku..
fiza


maaf,xdpt nak siarkan banner shiela sebab tak tahu apa masalah tak boleh nak masuk blog shiela..just bagi link sahaja untuk korang terjah blog dia..

relaksminda

TB







Alhamdulillah..selesai sudah top komentar blog aku untuk september nie..aku ingat nak adakan setiap bulan..insyallah...

Terima kasih pada kesemua top komentar Part 2 Kisahsidairy.com
Harap korang selalu memberi sokongan untuk blog nie..Sebelum tu aku nak minta maaf sebab ambil header korang tanpa persetujuan korang ye,,











Post a Comment

  1. Wah boleh kenal2 kpd yg blum kenal ye. Semoga terus sukses ye :)

    ReplyDelete
  2. Tersenai juga rupanya... :) Terima kasih kerana bagi backlink

    ReplyDelete
  3. Tahniah2...nnti boleh jln2 kat blog2 ni :)

    ReplyDelete
  4. :) kerajinan para blogger makin terserlah apabila adanya entry khas ntk pengomen tegar diupdate. hihihi

    ReplyDelete
  5. tahniah buat mereka
    mmg peramah semuanya

    ReplyDelete
  6. waaa....untung laa diorg. tahniah ye! lama tak singgah sini melawat tuan rumah, sihat? :D

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada pengomen tegar ;)

    ReplyDelete
  8. tahniah kpd mereka, rajin komen kan diorg.. hebat

    ReplyDelete
  9. wah,tahniah kepada mereka! hihi :) memang peramah diorang semua ni... :)

    ReplyDelete
  10. Wah..nama saya pun ada kak. Hehehe..terima kasih :)

    ReplyDelete
  11. ada yg sy xpnh tgok =) tp yg pnh tgok 2 mmg rajin...terbaik la..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top