20
Assalamualaikum

Kalau korang perasan kat cbox aku nie,confirm korang akan cakap,"alamak..tertekan banyak kali pulak"
Padahal,sebenarnya memang cenggitulah apa yang berlaku kat cbox aku..Aku pun tak faham kenapa..malas nak usik-usik sangat sebab takut terjadi seperti Entry ini

So,sebab tu aku abaikan cbox tu jadi macam tu..Rasanya takde masalah kan..hehehe..
Eh.Eh....ada pertanyaan fais kat situ...Dia bagitau iklan Nuffnang Square aku hilang??
Aku dah check ada..tapi jarang keluar..aku pun tak faham...Dah dua kali buat..Dekat ads unit tu pun ada dua jerk..
See.....hilang sudah..
Yang ni pun aku abaikan jugak sebab rasanya ikut suka dia kot bila dia nak keluar...takut la jugak ada masalah nanti..huhuh..
So korang,tamo keliru-keliru ye..Chill jerk..

Good nite.


Post a Comment

  1. owh..yumida jarang leave mesej kat cbox
    tp tgk blogger lain nyer kengkdg tertekan 2 kali
    byk link iklan..huhuhu...bling2 je mata nengok

    ReplyDelete
  2. kat acc nuff akak ada lebih dr satu blog kan?

    ReplyDelete
  3. susah bila selalu ada problem.. tapi x bleh dibiarkan..

    ReplyDelete
  4. wah kak ida.....abaikan dulu cbox akak tu....

    cik akak dah klik ketiga2 iklan akak tu...semua ada kak....hihi

    ReplyDelete
  5. rasanya nuffnang sekarang jarang nak updated tu...may be ada problem ...sebab hari tu dah kena macam tu gak, tu yg hantar komplen kat nuffnang.....

    ReplyDelete
  6. hari tu penah hilang semua sekali iklan tu.. technical problem nuffnang kot.. tp skrg sy tgk ade je tiga2 iklan.. :)

    ReplyDelete
  7. saje nk wat cemburu kan dengan bintang2 tu ...
    ╔════════════════════════╗

    ║ My Blog ► http://abgdude.com/blog

    ╚════════════════════════╝

    ReplyDelete
  8. Ada perasan jugak msa drop komen kt cbox tue dia jdi mcm 'hang'.. tp bila refresh blk rupanya ada komen tue.. mybe ada prob kot.. try mtk yg pakar tlg tgkkan yer.. =D

    ReplyDelete
  9. cbox sy pulak sy pindahkan ke draft blog kejap sbb byk sgt auto link masuk jd spam..nyampah nya..

    n iklan nuff saya pun sometimes ada sometimes hilang..sy perasan earning pun dah kurang since skycraper hilang2 ni

    ReplyDelete
  10. kenit perasan jugak benda tu. Tapi, lepas tu kenit post sekali je pastu refresh balik baru komen kenit tu kuar kat cbox.

    Iklan square tu ade je kat bawah ni. Kenit klik dah kasi bintang dia idup balik hehe :D

    ReplyDelete
  11. tak tahu pasal semua ni coz bub-2 nuffnang ni slow sikit..hehe

    ReplyDelete
  12. tak pernah ada cbox..huhuhu

    ReplyDelete
  13. bintang tu kejap ada, kejap takde.. cbox kak memang macam tu ya, dulu ada aiza tinggal komen dia keluar banyak kali.. terus aiza tak berani nak komen kat situ lagi..

    ReplyDelete
  14. cbox tu agak2 kalau dah kuar tu ok la tu...

    ReplyDelete
  15. he3..dah ada iklan akak tu =) sblum ni sy tgok xde plak..mmg mslah teknikal la kot..

    ReplyDelete
  16. technical problem tu, ika pun selalu tengok nuffnang ika jap ada jap takde huhu

    ReplyDelete
  17. Problem2 mcm tu mmg buat sakit jiwa juga.. masalah teknikal tu..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top