Sunday, October 20, 2013

# ranking alexa

Ranking Alexa Kisahsidairydotcom

Assalamualaikum

Jarang dah sebenarnya dok telek sangat pasal Alexa..Tuari Kak Mia ada buat tutor untuk Alexa Toolbar
Baca sini..So bila aku takde keje...aku pun ikut tutor kak mia..Saja nak check lagi berapa ranking alexa untuk Kisah Si Dairy...Wowww..Bukan nak hebaw..terkejut jerk...Baru tuari aku buat pasal entry alexa tu kat sini ...



Bagi semangat baru untuk aku terus berblogging..Thanks korang yang rajin singgah blog aku nie ye..


17 comments:



Follow Us @aida_yusof81