42

Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Post a Comment

  1. Replies
    1. good luck too. dari segmen yang sama juga.

      jom tengok segmen buatwanita.blogspot.com (ada link kat main page yer)

      Delete
  2. good luck aida..nanti kita join sekali..

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum....kisahsidairy,

    selamat bersegmen yer.. moga anda berjaya dan dapat tambah kenalan.. kalau sempat nanti mselim3 ingat nak join jygak segmen nie...k

    mselim3

    pls: terima kasih sudi visit dan komen blog mselim3 ..

    ReplyDelete
  4. slmt bersegmen & tq mendoakan Adik yer

    ReplyDelete
  5. Selamat dan semoga bertuah ye :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang melawat melalui senarai peserta Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com..

    http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum... kisah dairy,

    mselim3 datang daripada segmen yang sama..

    mselim3

    pls: join jugak segmen nie,,,

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen kak
    yumida isi tabung Nuffnang sini - churp2 - selamat menabung :)

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaya. mesti sertai juga macam ini.

    ReplyDelete
  10. hye, jemput join my 1st GA. hadiah sumpah awesome gilos! hihi. http://lienliedot.blogspot.com/2013/10/mondaylicious-giveaway-by-liendot-shimot_7.html

    ReplyDelete
  11. singgah pagi dari segmen kak mia liana :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  12. singgah kat sini dari segmen mia liana
    http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. aiza dari segmen yang sama.. semoga berjaya kak.. :D

    ReplyDelete
  14. IM datang dari segmen Kak Mia jugak sambil melawat blog Kak :)

    ReplyDelete
  15. ros singgah dari segmen sama.. good luck ye :)
    http://rozeath.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. Salam~ Zam singgah dari segmen yang sama ~ Jemput singgah blog Zam :)) : Segmen 12 Jam BLOGLIST #5 Mialiana.com

    ReplyDelete
  17. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.. ziarah dari blog ke blog ^__^

    ReplyDelete
  18. singgah dr segman yg sama
    http://hunyieda.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  19. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...follow sekali hehehe...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum.. balas kunjungan dari segmen yang sama,salam ukhuwah..done follow..
    http://lorong-cinta.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html?showComment=1382443948675#c716734184835345125

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum..
    husna datang ziarah.. dari segmen kak mia juga.. =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  22. datang singgah sini dari segmen yg sama..
    gudluck..

    ReplyDelete
  23. Hai segmen sama..meronda blog ke blog...

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  24. singgah dari segmen yang sama :) good luck ^^

    ReplyDelete
  25. Jalan-jalan tambah follower....

    Datang dari segmen sama... http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  26. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  27. Senarai peserta ada di entri http://www.mialiana.com/2013/10/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist-5.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top