34
Assalamualaikum

Memang berbaloi-baloi shopping online kat Zalora..Memang dulu ramai jugak yang kata shopping dengan zalora banyak masalah..Tapi itu mungkin dulu..Sekarang nie mybe diorang dah ambil port semua kelemahan-kelemahan diorang .Dan sekarang nie diorang dah upgrade mutu perkhidmatan..

Baca Entri lepas disini >>> Disebabkan Kemalangan Itu

Kenapa aku cakap macam tu?? sebabnya aku dah pun shopping dekat Zalora nie..Dapat Voucher dari zalora terus aku beli barang dari Zalora..Hari Isnin petang aku beli,Hari selasa barang dah sampai..Cepat kan..
zalora
Bukti aku beli kat zalora occay...hehehe

Di dalam parcel tu juga diletakkan juga slip penghantaran semula barang yang salah diterima..Wauuuu....betul tak dia dah upgrade..hehehe..bukan la sebab memuji untuk dapatkan voucher lagi dari Zalora..Tapi itu kenyataan.
Aku beli satu kasut yang aku nak...Flat dan simple..
Flat Shoes

shoes
kasut yang memang aku nak...hehehe.cantik tak...

So lepas nie aku dah yakin untuk bershopping lagi di Zalora..
Sesiapa yang nak cari shopping online boleh la ke website www.zalora.com.my







Post a Comment

  1. Assalammualikum...kisahsidairy,

    best nyer shopping online..

    mselim3

    ReplyDelete
  2. Assalammualikum...kisahsidairy,

    best nyer shopping online..

    mselim3

    ReplyDelete
  3. sy sampai sekarang tak cuba2 lagi shopping thru zalora..mungkin sbb tak dapat pegang item membuatkan sy terbantut nak cuba..tapi rasanya kena try jugak beli barang online nie..saje je nak amik feeling..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. perkhidmatan zalora dah semakin bagus. kita pun suka shopping zalora..hihihi..best best

    ReplyDelete
  5. cantik nampak simple tapi selesa tengok kasut kak aida tu.

    ReplyDelete
  6. Erk...berkenan lah plak dgn kasut tu. Simple. Tak pernah lagi shopping kat zalora.

    ReplyDelete
  7. cantik gak kak..memang simple sesangat..

    ReplyDelete
  8. Ada gak dapat tawaran tu, tapi belum decide lagi. Sebelum ni dia nak bagi vaoucer RM50, pastu saya kata tak berbaloi, then dia hantar email nak bagi voucer rm100 lak .. hehehe...

    ReplyDelete
  9. baru dpt offer buat entry zalora tu,so tunggu voucher RM50 baru nak experience shopping zalora hehe

    ReplyDelete
  10. Selalu mmg dok bukak tutup jer website Zalora tue.. tak tahu masih tak terbuka lagi nk shopping kat situ..hehehe =D

    ReplyDelete
  11. okey la tu kalau adapihak yg sudi mendengar masalah pengguna dan cuba membaiki kesilapan

    ReplyDelete
  12. @HASRUL HASSANHH..kalau saya tahu,sy demand lagi...hehehe

    ReplyDelete
  13. @Ija Raseddah lama mengidam nak shopping kat sini..tapi takut-takut gak

    ReplyDelete
  14. nk try gak.. tp ntah bila nk mmbelinya...

    ReplyDelete
  15. wah kak ida.....bershopping ye...

    klik nuffnang 3x3

    ReplyDelete
  16. wahh seronkoknya bershopping :)cantik kasut

    ReplyDelete
  17. best nyer supinggggg... lame dah xsupig online nehh

    ReplyDelete
  18. wah cantik sis..kita tak pernah lagi shoping kat cna..:)

    ReplyDelete
  19. Aku ada shopping jugak tapi guna kod voucher dari zalora..heheh

    ReplyDelete
  20. akak ada niat gak nak beli dari Zalora ni baju, tapi bila memikirkan berat badanku ini..terhapus nafsu. Bukan apa, takut tak muattt

    ReplyDelete
  21. sungguh kak.. Zalora nih tak beri banyak masalah.. best je shopping dengan diorang..=)

    ReplyDelete
  22. X pernah shopping online disitu lg.. tp prnah tengok2.. mmg bnyk yg menarik.. :)

    ReplyDelete
  23. Amboi, dapat beli kasut ya, hujung bulan ni.

    ReplyDelete
  24. tak pernah cuba beli from Zalora lagi. Tapi kasut2 tu nampak cantik sbb simple jer design, like! Nak visit zalora la lepas ni :)

    ReplyDelete
  25. aiza tak pernah lagi mencuba shopping di zalora..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top