27
Assalamualaikum

Begitulah rutin sebagai peniaga sebuah cafe di ibu kota sekarang nie..Sibuk memanjang..sampai blogwalking pun nak cepat jerk..selalunya pagi-pagi aku kemaskan cafe tu..Hari nie boleh terlupa sampai cafe tunggang langgang..Untung dah la tak banyak mana..

Oppss...mesti korang tertanya-tanya cafe aku tu jual ape kan..Lebih kepada Coffea..Bermacam jenis coffea yang mahal-mahal dan diimport..Aku jenis yang tak suka nak war-warkan cerita..
selalunya ramai customer yang aku akan datang dua tiga kali sehari...Untung pun banyak..Sampai kopi yang di masak tak cukup..nasib baik dah ada 3 orang budak jaga..

Meh sini aku tunjukkan cafe aku nie..Baru nak meningkat naik.Harap lepas nie akan lebih ramai lagi..Ada niat nak luaskan cafe aku tu..Tengoklah macam mane..Duit dalam bank pun tak banyak..Kena kerja keras lagi nie..

Tolong support aku ea korang..Doakan kejayaan aku nie
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

tengoklah..pemalas betul budak2 nie nak kemas cafe...nak aku jugak masuk baru nak kemas
sampai gelas cawan semua lintang pukang

i love coffea
alhamdulillah..ramai yang berkenan masuk cafe aku nie..
korang pun jemputlah masuk cafe aku nie..xlah besar sangat..

nak download pi sini


oklah..nak pi jenguk cafe aku nie jap..







Post a Comment

  1. berhenti keje la kak,bukak café..nnti kite mai heheheh kasik laku

    ReplyDelete
  2. lah haha game plak ..patut pun tuanya tak layan tu cafe bab tu tunggang terbalik ;)

    ReplyDelete
  3. hahahahhaha...lau layan tak sempat nak buat apa dah...

    ReplyDelete
  4. cik nor layan cafe mcm nie kat tagged..:)

    ReplyDelete
  5. LOL.. dulu layan jugak games nie..tp lama2 mcm boring dah..hehehe =D

    ReplyDelete
  6. Dulu sllu rajin main..tp mkanan asik busuk je..skrg adik yg duk sambung main.hehe

    ReplyDelete
  7. hahaha, goodluck main game ni :D Btw, kami student Universiti Malaysia Pahang, buat satu campaign awareness so that Malaysian will inspect their car regularly, mohon follow dan bantu kami :D http://umpautoinspector.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. haha, baru ingat nak pergi cafe akak, kot2 akak bukak kat area tempat akak ke, boleh jugak mengkopi.. hihi

    ReplyDelete
  9. lerrr... ingatkan cafe betul... rupanya game ni....

    ReplyDelete
  10. deno tak pernah main game ni

    ReplyDelete
  11. Dah terkena dahh . Haha ingatkan cafe betul

    ReplyDelete
  12. aaa stress yumida meimikirkan cafe akak
    siap imagine lg betapa besarnye cafe akak
    rupanye game..hampeh je..hikhik
    gdluck utk akak..go go go...moga sukses dlm cafe nnti

    ReplyDelete
  13. semangat dah ni baca and scrolllllllll, rupanya.....
    game HAHAHA
    takpe2, semangat tu dah ada dah, lepas ni boleh kumpul duit banyak2 build a real one cafe ok ;)

    ReplyDelete
  14. dah agak ni mesti game cafe. haha BBL pun pernah ada cake caffee tapi bila business makin maju rasa malas nak handle. last resort uninstall

    recent post : Terjah Pejabat Google Malaysia Di KL Sentral

    ReplyDelete
  15. kunjungan perdana mba', salam kenal

    ijin follow
    ditunggu follbacknya ^_^

    ReplyDelete
  16. wahhh sangat laris kedai coffe tu :) daebak!!

    ReplyDelete
  17. ohh, kafe ga,e rupanya..macam menarik jer...good luck uruskan kafe..hehe

    ReplyDelete
  18. Wah.. bagus ni, bolehlah sy singgah bawa klien, rakan2 atau bersama keluarga bersantai2.. menarik.. all the best ye Aida :)

    ReplyDelete
  19. lucu la kak ni.. aiza ingatkan kafe betul-betul tadi.. baru ingat nak pergi minum kat kafe kak.. hihi..

    ReplyDelete
  20. mula2 baca trus scroll bwah..ha3..terbaik la cafenya..pasti untung ni.. =)

    ReplyDelete
  21. haih..mujur je laptop dah terbakor..klu x..ari2 layan game camni..jgn tiru saya

    ReplyDelete
  22. hah! dah cek agak dahhhhh hahaha. Memang kenit pun addict bukak cafe gak. Mujur skrg tak main dah, kalau tak memang tak pandang muker anak2 la jawabnya hehehe

    ReplyDelete
  23. hahahh ... kalau cafe mcm nie mmg untung gile. satu hari tue mmg pelanggan yg sama akn dtg. kayo macik

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top