30
Assalamualaikum

Rasa dah macam jadi satu trend bagi aku ngan TB kalau hari jumaat nie..Sebabnya..nie aku nak cerita nie.
Memang setiap hari Jumaat kitorang akan bertandang di kedai nie..makcik yang jual sup nie pun dah kenal muka kami nie..menu pulak memang menu biasa yang kami order..tak taulah kenapa.Mybe sebab diet..Kott...Tu TB bukan akak...Haruslah korang tak tau siapa TB nie kan..yeke tak tau..
Alah..pemilik blog ceritasitelingabulat tu lah...Kami kan satu office..Dulu aku pernah kenalkan dia nie kat korang.. baca sini ...hehehe..kami satu tempat kerja..tapi berlainan department..

Ada lagi sorang sebenarnya yang join aktiviti kami setiap jumaat.Tapi lately nie dia jarang ikut,Mybe nak diet..nak jadi manten..tu yang kena jaga badan kot...hihihih...


Nak tau ape menu aku dan TB?
Menu TB
Sup campur dengan roti
Limau ais

Menu Aku
Sup ayam + daging
Limau suam

Tulah menu wajib kami setiap hari jumaat..Kau HADOOOO!! hehehe..gurau
Tempat kami nie tak ramai staff wanita..So yang ade berapa kerat nie semuanya berdiet..kecuali akak nie..

Tapi tempat tu mmg serius fofular dengan sup nya..Pelbagai jenis sup ada...sup lidah,sup ayam,sup babat,sup kambing,sup lembu,..macam2 sup lah ade..Kami suka pergi hari jumaat sebab tak ramai orang dan tak perlu bersesak-sesak sangat...




Post a Comment

  1. Assalamualaikum kak ida. huwaaa bestnya. ohh korang kerja dekat2 ye. bestnya. kak, nak sikit soup tu. sheila lapar :(

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak . akak bat kita terliur ni :3

    ReplyDelete
  3. Berselera tngok soup tu.. sedap..
    ps/ bolehlah tambah menu sup tu kat cafe Aida hehee :D. Salam Jumaat :)

    ReplyDelete
  4. perghhhh kalau dapat pekena semangkuk sup gear box sekarang ni waktu sejuk2 gini kan best hehehehe. Kak aida cakap pasal sup terus telio dah (^_^)

    ReplyDelete
  5. wah betul2 berdiet sis nie kan :)

    ReplyDelete
  6. selamat hari jumaat.
    sedap hirup sup tu

    ReplyDelete
  7. errkk kenyang den..nasib TB mkn xabis,kak ida abis kn ;p

    ReplyDelete
  8. acik tiap2 hari makan sup.. sebab dah tak makan nasi

    ReplyDelete
  9. roti cecah kari kambing lagi sedap...

    ReplyDelete
  10. sedapnyer..... teringin pulak nak cari ptg2 ni !

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum....kisahsidairy,

    Kisahsidairy dengan TB satu opis... ?....ooooooooo baru tahu.. oklah ader member blog satu opis berkongsi minat yg sama.

    mselim3

    ReplyDelete
  12. memang sedap makan roti cicah sup :)

    ReplyDelete
  13. sedapnyer, teringin la pulak! Lama x mkn roti cicah sup. hujan2 best tu..

    ReplyDelete
  14. Petang2x ni tgk, terliur membaca sambil tgk gambar..haha

    ReplyDelete
  15. sedapnye kak
    dah la ari ujan ni
    semangat nak mkn membara2 nih

    ReplyDelete
  16. sedapnye...tiba-tiba telan liur..

    ReplyDelete
  17. saja je buat zizie lapar kan... argh.. lama xpekena sup!

    ReplyDelete
  18. sedapnya dpt hirup sup pnas2..

    ReplyDelete
  19. roti cicah sup emmang sedap, teringin pula huhu

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top