11
Assalamualaikum



Syarat Wajib
1. Warganegara Malaysia
2. Follow semua blog sponsor dan like semua pages sponsor. Akan disemak!
Emas PutihNabila MedanMunirah ZahariZyraneeNur Syahiera DahhariSyifaul Saira
       
3. Buat satu entri dengan tajuk "SPECIAL BIRTHDAY GIVEAWAY BERNILAI RM750", letak banner dan linkkan semula kesini. Tag rakan-rakan pun boleh.
4. Publish entri awak dan tinggalkan penyertaan korang di borang penyertaan ini. Mana-mana link entri di kotak komen tidak akan diambil penyertaannya.
tengok cara nak isi borang penyertaan dekat sini ye
p/s : Tolong klik iklan nuffnang nab boleh? Hehe

Senarai Hadiah Yang Umpphh!
1 Set Produk Mary Kay Bernilai RM108
1 Pcs Bedak Arab Bernilai RM35
10 Pcs Shawl Thara Jenama Sugarscarf Bernilai RM43 Setiap Satu
2 Pcs Baju Bernilai RM50 & RM55
2 Pcs Bear Bernilai RM15 Setiap Satu
1 Pcs Krim Ibu Putih Ninaskincare Bernilai RM50
1 Pcs Shiseido Mask Hitam Bernilai RM1.50
1 Pcs Shiseido Mask Naturgo (Pek Oren) Bernilai RM1.50
1 Pcs Sabun Susu Beras Collagen KZ Brothers Bernilai RM8





Post a Comment

  1. Gud luck .. :)
    http://faiz-tutorial.blogspot.com/2013/10/special-birthday-giveaway-bernilai-rm750.html

    ReplyDelete
  2. Next time klu nak buat GA, ajak sy jadi sponsor jugak ye. TQ

    ReplyDelete
  3. Selamat berGA.. ALL THE BEST...

    ReplyDelete
  4. eehheemm gud luck kak..share2 together lee nanti..kate adik beradik hehe

    ReplyDelete
  5. Salam..singgah semula sini dan follow :-)

    ReplyDelete
  6. semoga ada rezeki ntk cx. hihi :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top