14
Assalamualaikum

source from google

Bila dah lama tidak bertugas hari sabtu,memang lemah betul untuk memulakannya..Selepas 3 bulan aku bercuti untuk hari sabtu,hari nie hari pertama aku dah start kerja..

Sebenarnya 3 bulan lepas,memang aku ada minta dengan company untuk memberikan keizinan bercuti pada hari sabtu.ini kerana aku telah mengambil satu kursus untuk upgrade skit level aku nih..hehehe..mana tau jadi boss nanti..amin...Tapi dengan syarat aku kena cover 1 jam setiap hari dari isnin hingga lah jumaat,

Seronoknya kalau hari sabtu tak bekerja kan...Taklah struggle sangat dengan kerja..then,boleh la buat aktiviti-aktiviti diluar atau dirumah hari sabtu..Memang ada niat aku nak cari kerja 5 hari seminggu..


source from google
Tapi nasib baik hari nie kerja sampai pukul 12 tengahari jerk..Lepastu dah boleh balik...hehehhe...
Dan Hari nie nasib baik boss xde..so rileks dan santai je kalau kejer pun...hahahaha...

Post a Comment

  1. Salam pagi Sabtu.. semoga sentiasa ceria.. :)

    ReplyDelete
  2. kena kerja kak?, apa nak buat... kena lah kerja juga kak.. selamat berhujung minggu ...
    mama dah add akak kat fb, nanti free kita outing together gether ok.. :)

    ReplyDelete
  3. mesti rasa berat gilank melangkah kaki pergi kerja..hahaha

    ReplyDelete
  4. Macam tak produktif je kalau kerja hari sabtu setengah hari...apa2 pun kerjalah dengan penuh tanggungjawab dan amanah ye...

    ReplyDelete
  5. Salam sabtu aida...Happy working k..

    ReplyDelete
  6. selamat bekerja kak.. semangat di pagi sabtu..

    ReplyDelete
  7. woaa ari sabtu pun keje... selamat bekerja :)

    ReplyDelete
  8. saya pun kena kerja sabtu half day jugak. penat memang penat tapi apa nk buat.. mencari rezeki,

    ReplyDelete
  9. Saya kalau ada keje penting je baru datang hari sabtu, kalau tidak memang duduk rumah je :)

    ReplyDelete
  10. mintak cuti utk kepentingan yang akan mendatangkan hasil tu mmg bagus tu..
    InshaAllah semoga murah rezeki.. mana tau dpt jadi boss besaq nnt hehe..
    lagi pun trend skrg ni banyak comp. yang kerja 5 hari seminggu.. gud luck ya =)

    ReplyDelete
  11. he3..sy pling xsuka cuti shari je XD mmg xpnh lg cuti shari..sy pnh minta tmbah jam kerja..smta2 nk cuti hr sbtu..hu3..msa rhat yg ckup amatlah perlu..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top