11
Assalamualaikum

Rasa macam nak tutup facebook...Dah taknak tengok setiap hari orang keluarkan gambar baby mereka..
Dah taknak amik tau siapa yang baru dapat anak...semua dah taknak amik tau...Nak pekakkan telinga,nak pejamkan mata untuk mendengar dan melihat semua tu..Tapi perlu berpijak di bumi yang nyata.
Adakalanya aku macam tu...Mungkin Allah merancangkan sesuatu untuk aku...Cuba untuk tidak berprasangka yang buruk-buruk..



Maaf...aku hanya insan biasa...

Post a Comment

  1. sabar kak, ini dugaan hidup akak, teruskan berdoa , insyaallah... Allah mendengar setiap doa akak...

    ReplyDelete
  2. Banyakkan besabar sis..ada hikmah setiap apa yang berlaku..

    ReplyDelete
  3. Banyakkan sabar aida..mesti ada hikmahkan..Allah tau apa yang terbaik untuk umatnya...yang pasti aida antara yang terpilih...

    ReplyDelete
  4. Kenapa KSD, akak baru je follow KSD ni, tak tau citer. Apapun bersabar la KSD ye, Tuhan Maha Adil. Jangan putus asa...

    ReplyDelete
  5. Semoga diberi ketabahan oleh Allah didla segala perkara yg ditempuhi dlm kehidupan.. amin. Teruskan berdoa, pasti akan ada kebaikan.. Allah itu Maha Pemurah & Mengasihani.

    ReplyDelete
  6. kita mengalami situasi yg sm.. tak pe.. nie sume dugaan.. kita masukkan pulak gambar laki kita byk2 yer...

    ReplyDelete
  7. Kalau banyak membawa kpd keburukan dan dosa..sehingga tiada jalan penyelesaian, tutup sajalah...jika itu jalan yg terbaik.

    ReplyDelete
  8. kuat akak kuat
    Allah uji org yang mampu menerima ujian
    tengok sampai sekarang akak mampu
    mungkin ada sebab allah uji kita camni
    Insyallah.usaha doa tawakal

    ReplyDelete
  9. Ujian dari Allah kerana Allah sayangkan hamba-Nya in shaa Allah

    ReplyDelete
  10. Allah menguji setakat mana yang kita mampu tanggung.. aiza harap kak jangan putus asa.. kawan pejabat aiza dulu 4 tahun kahwin tiada rezeki anak.. alhamdulillah selepas dia menunaikan umrah, balik saja dia disahkan hamil.. dia bagitahu aiza, ketika di hadapan kaabah dia berdoa agar dikurniakan anak yang soleh dan rumahtangga yang bahagia..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top