16
Assalamualaikum

Confirm tepat pukul 7.00 malam nie korang dah terpacak depan TV kan..Siapa yang tidak mengikuti cerita nie memang rugi..hehehe..kata diorang la..Kata aku pun sama jugak..Pleasee...Solat maghrib dulu..

Tonton Love You Mr.Arrogant.
Kalau ikutkan Pageviews tertinggi aku yang tak berapa nak tinggi,ternyata ramai mereka diluar sana mencari cerita ini

Entrynya ada disini >> Love You Mr.Arrogant

Buktinya
Tonton Love You Mr.Arrogant
malu sebenarnya nak tunjuk..sebab korang mesti lagi tinggi pageview nya kan..

Taip je kata kunci Love You Mr.Arrogant dekat google,confirm banyak blog yang cerita pasal nie
Aku dulu ada jugaklah buat entry pasal nie.entrynya ada diatas tu.tu lah yang keluar pageviews paling tinggi..
haruslah sebab ceritanya pun best occay..

occay...dah boleh terus tengok cerita nie..moga terhibur...Alamak....iklan banyak suda....ceritanya taklah berapa nak lama..



Post a Comment

  1. yeah memang suka drama ni.. dok layan tiap-2 ptg..nasib baik tak jadi kawin dgn shery..hehe

    ReplyDelete
  2. Bru tgk crta LUMRA tadi...best...

    ReplyDelete
  3. Banyak tu pageview dia.. banding dgn blog saya... jarang tgk citer ni sebab balii pun dah lewat

    ReplyDelete
  4. Mmg cerita yg tengah popular skrng ni..

    ReplyDelete
  5. standard la kan, iklan lebih daripada citer huhu

    ReplyDelete
  6. Ramai peminat cerita ni ya..aida..kita tak pernah tengok lagi..

    ReplyDelete
  7. sure dah tercongok kat depan tv....mmg best citer nie.....

    ReplyDelete
  8. acik x pernh tgk lg.. x berkesempatan

    ReplyDelete
  9. iklan lagi lama dari cerita.. phuii bengang giler buat org suspend jer ;P

    ReplyDelete
  10. ika tak pernah tengok cerita ni, tak tertarik nak tengok

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top