Post a Comment

  1. singgah sini

    isi tabung nuffnang...

    ReplyDelete
  2. halamak, kite takde facebook --'

    ReplyDelete
  3. Lain kali kalau kakak jumpa siapa yg pakai ni tahulah kakak mesti dia tu blogger...

    ReplyDelete
  4. ala dah tamat tempoh.. knplah saya baru tau pasal ni..

    ReplyDelete
  5. besh ni,bila dateline ni? tak jumpa pun

    ReplyDelete
  6. Menarik...dan cantik baju tu. Semoga ianya menjadi hak anda :)

    ReplyDelete
  7. wahh..cantik baju nie..nak beli jer boleh tak huhu

    ReplyDelete
  8. nanak nanak. tarikh tutup bila ni?

    ReplyDelete
  9. dah komen..tapi malas nk buat entry kat blog..hihi..deorang taw tak kite x buat entry?

    ReplyDelete
  10. akak, pe maksud amik tshirt tu? ta paham -_-

    ReplyDelete
  11. wah... best ni, mama dalam proses nak buat macam ni lah kak untuk blogger..

    ReplyDelete
  12. dah tgok status fb nya tu...memang idea yg menarik. :)

    ReplyDelete
  13. hehe baru nk join buka fb tu tgk2 dh close wakaka

    ReplyDelete
  14. hari tu deno pun ada komen saya nak tapi dia cakap tak perlu buat entri.. uzu emasputih pun ada buat entri then dia delete... konpius deno

    ReplyDelete
  15. cantik..nanti kita join sekali ya,.

    ReplyDelete
  16. huuu..
    ramai ni yg nak nie..
    gud luck ok.

    ReplyDelete
  17. cantik betol baju ni =) smoga berjaya kak

    ReplyDelete
  18. Dah Dapat thanks to blooggers dot com

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top