TSHIRT BLOOGGERS DOT COM LIMITED EDITION PERCUMA

Tuesday, October 08, 2013

Assalamualaikum



Untuk Blogger sahaja,,, siapa nak TShirt Blooggers Dot Com Limited Edition PERCUMA.

Syarat:

1- Ambil TShirt #Blooggers 

2- Buat entry mudah

Sila Komen "Saya Nak" di sini

You Might Also Like

30 Orang Komen

  1. halamak, kite takde facebook --'

    ReplyDelete
  2. Lain kali kalau kakak jumpa siapa yg pakai ni tahulah kakak mesti dia tu blogger...

    ReplyDelete
  3. ala dah tamat tempoh.. knplah saya baru tau pasal ni..

    ReplyDelete
  4. besh ni,bila dateline ni? tak jumpa pun

    ReplyDelete
  5. Menarik...dan cantik baju tu. Semoga ianya menjadi hak anda :)

    ReplyDelete
  6. wahh..cantik baju nie..nak beli jer boleh tak huhu

    ReplyDelete
  7. nanak nanak. tarikh tutup bila ni?

    ReplyDelete
  8. dah komen..tapi malas nk buat entry kat blog..hihi..deorang taw tak kite x buat entry?

    ReplyDelete
  9. akak, pe maksud amik tshirt tu? ta paham -_-

    ReplyDelete
  10. wah... best ni, mama dalam proses nak buat macam ni lah kak untuk blogger..

    ReplyDelete
  11. dah tgok status fb nya tu...memang idea yg menarik. :)

    ReplyDelete
  12. hehe baru nk join buka fb tu tgk2 dh close wakaka

    ReplyDelete
  13. hari tu deno pun ada komen saya nak tapi dia cakap tak perlu buat entri.. uzu emasputih pun ada buat entri then dia delete... konpius deno

    ReplyDelete
  14. cantik..nanti kita join sekali ya,.

    ReplyDelete
  15. huuu..
    ramai ni yg nak nie..
    gud luck ok.

    ReplyDelete
  16. cantik betol baju ni =) smoga berjaya kak

    ReplyDelete
  17. Dah Dapat thanks to blooggers dot com

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai