16
Assalamualaikum
Selamat pagi isnin semua...harap-harap pagi nie takde la lagi Blues Monday ye..Maklumlah semalam dah cuti..Mesti dah banyak rest.So hari nie ada semangat bekerja kan..hehehe

Hands upSiapa yang belum sarapan angkat tangan..
oh!! ramai jugak yang belum sarapan ye..Sebelum memulakan tugas ,perlu untuk korang mengambil sarapan pagi.kalau boleh biarlah yang ringan dan ringkas..Takut bila ambil sarapan berat,mata pun jadi berat jugak ye.
Kenapa entry aku nie pasal untung ek!! bukan untung dari segi bisness atau ape pun..Just untung bila duduk satu taman dengan adik beradik...Sebabnya,bila pepagi ,aku mesti lalu depan rumah ababg aku..Al maklumlah jarak antara rumah aku dengan rumah dia selang beberapa buah rumah jerk..untungnya bila sarapan kakak ipar aku selalu bagi kat aku.even,kalau mak mertua aku tu dah buat sarapan untuk aku,tapi aku akan dapat lagi dari kakak ipar aku yang paling aku sayang..Sekepala kitorang nie..Sebab umur kitorng pun sama hahahaha...best sangat,,,
Tu lah untungnya aku bila bab makanan nie,Lagi satu taklah aku sunyi,sebab ada 3 orang anak saudara aku yang selalu jer temankan makngah dia nie..Walaupun aku kekadang berperang dengan menreka..nampak je bertiga.Tapi kalau kat rumah dah macam seploh orang,hehehe.

Jom sarapan sebelum aku melalut lebih panjang lagi.
C360_2013-10-07-07-45-52-713.jpg

Post a Comment

  1. syok la boleh 2x sarapan.... boleh tapau ke ofis.... hihihi....

    ReplyDelete
  2. rejeki klau dtg pagi jangan ditolak.. sebat je lah apa yang ada.. janji perut kenyang.. hahaha untung lah mcm tu =)

    ReplyDelete
  3. untunglah ada org sediakan sarapan.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. Memang beruntung! Kalau macam ni boleh tembam...hehe

    ReplyDelete
  5. syoknya kak..memang untung sangat ni..

    ReplyDelete
  6. Untungnya ... Tak yah masak ... heheheh

    ReplyDelete
  7. Rezeki jngn ditolak hehee.. slmt bersarapan.. :)

    ReplyDelete
  8. tak sarapan..? mau tak bekerja sally..hahaha...hbs dah ke mkn..? takde tinggal sikit ke?

    ReplyDelete
  9. untungnya kak ada saudara bagi sarapan.. :D

    ReplyDelete
  10. Salam Isnin aida...have a good lunch k..

    ReplyDelete
  11. ika ni kalau kat rumah sarapan kena buat sendiri, tak pun abah beli, kalau kat campus pun sama jela, semua sendiri, kalau tak pun pi laa keluar breakfast dengan encik tunang sebelum start class ahahaha

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top