34
Assalamualaikum

Dalam entry lepas aku ada mention tentang sweet stalker kan..Sebenarnya was-was jugak nak publish stalker nie..Risau jugak lah kan dia tak boleh terima..hehehehe...nanti merajuk...susah nak pujuk..hihihi..

Ada cerita di dalam entry ini >>>>  Entri Tanpa Tajuk

Dan aku was-was jugak nak publish gambar orang nie sebab takut nanti readers cakap menunjuk-nunjuk..hehe..Tapi nak menghargai stalker aku nie ...rewards entry nie untuk dia sebab sentiasa menyokong minat aku nie..Supporting,sporting and understanding..

Kisah Si Dairy
saja nak kasi gambar kecik..hehehe...diambil pada tanggal 12 feb 2012

Nielah stalker saya...hari hari dia baca entry saya...comel kan...hehehe...Sweet stalker aku nie dah bersama aku dekat 3 tahun lamanya...Tahun 2014 bulan 2 genaplah 3 tahun..Percaya tak kami tidak pernah bercinta sebelum kawen????

Semakin hari semakin sayang gitu.hehehe...Dia banyak memberi inspirasi pada aku jugak..Setiap apa yang berlaku pada blog aku nie,dialah pengomen tegar sebenarnya..Sekarang lebih memahami apa itu blog..Kadang-kadang En.Husband bagi idea untuk buat sesuatu entry...Love him so much..heheh...Alhamdulillah walau tidak lagi dikurniakan anak.kami bahagia..Insyallah...sob..sob..
Aku tahu dia akan baca entry nie..sorry ye yunk,terpublish gambar nie..rileks ar...satu jer pun...hihihi...
Dialah tempat aku bergaduh..hehehehe...dah macam budak-budak kami ni..Minat kami sama...so senang kan...Cuma dia bukan blogger..

Harap terus bagi support kat bini hang yang gila nie eh...
Tahun depan ada ke plan nak bawak pi melancong...i dah survey2 sesuatu kat blog nie..
baca eh!!!
 sekarang nie memang melekat la kat blog ni..sebab harap dapat pi LWOT..
baca sini.>>>> Blog coklateyes

Post a Comment

  1. comel nya stalker....hehehe. Semoga bahagia dunia akhirat. Hunymoon puas2, baby coming soon.

    ReplyDelete
  2. hubby kak jadi stalker blog kak ya.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Semoga bahagia hingga ke akhir hayat...... :D

    ReplyDelete
  4. rupanya en hubby akak yang stalker heheh. walauapapun semoga rumahtangga yang dibina kekal till Jannah.

    ReplyDelete
  5. lorr stalker suami sendiri yer.. so sweett :) moga berkekalan hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  6. untung rr ade stalker ghituuu.., ehhHeee

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...semoga perhubungan kekal sampai bila2...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Stalker yg sgt sweet..semoga sntiasa berbahagia.. :)

    Kek tu mkn dgn milo panas..diptg2 cmna..sgt..hebat..hee :)

    ReplyDelete
  9. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat... :)

    ReplyDelete
  10. So sweet moga cepat dapat cahayamata & bahagia ke akhir hayat

    ReplyDelete
  11. akak abaikan je sape2 yang buat kacau tu..blog kita, hak kita untuk publish apa yang kita mahu..:) sweet sangat gambar persandingan akak^^

    ReplyDelete
  12. Paksa la dia jadi blogger juga..!!! Haha lagi meriah!!!

    ReplyDelete
  13. Alololo romantika sunguh sweet couple hehe. InsyaAllah moga kak dan suami dikurniakan kebahagiaan berpjgn sepanjang hayat (^_^)

    ReplyDelete
  14. sweetnye...haha.. husband sendiri rupanya..insyaallah dikurniakan anak..cuma lambat atau cepat je..

    ReplyDelete
  15. Semoga bahagia berkekalan Aida..

    ReplyDelete
  16. untunglah ...husband jd stalker..hihi..moga hubungan kalian panjang kye...n cepat2 dpt anak..amin

    ReplyDelete
  17. Bestnya macam ni.. suami hari2 baca blog...romantik dan ambil berat sungguh tu..

    ReplyDelete
  18. dulu mamaD pon stalker blog pcl dlm diam setahun yg pertama lepas tu terjebak jd blogger akhirnya...bila dah bz jadi stalker balik...kadang lepas gian di blog pcl....so, mcm uncle gedek kata...heret je dia jd blogger ! kita stalker dia puak..haha

    #semoga dimurahkan rezeki dan bahagia berkekalan hinggah ke syurga. cipta bahagia bersama.

    ReplyDelete
  19. wahhhh bestnya... :D ingtkan sapa lahh stalk akak ... hehehh .. honymoon cpt2 nanti dpt lah baby :)

    ReplyDelete
  20. Tahniah,,,sbb si dia memahami... mga kekal bhgia hgga akhir hayat...

    ReplyDelete
  21. hikhik so sweet la kak
    mcm hb yumida gak
    tu tup topik hangat ms dinner dia ajukan soalan entry yg yumida buat
    siap tahu komen pengunjung lg..hehe
    oooo...akak bercinta dgn hb akak lepas kawen..menarik! nanti karang la story kak..nak gak tahu..hihi

    ReplyDelete
  22. tunang ika pun selalu stalk blog ika, tu kena post benda elok je, tak leh post benda bukan2, nanti dia perli in real life, haha

    ReplyDelete
  23. owhhh suami sndri ke =) he3..bgusnya kak xpnh bercinta sblum kawen..sy nk juga bt cmtu..tp xdpt la kot hu3..ape pn smoga akak hdup bhgia..

    ReplyDelete
  24. ngam la dia xjadi blogger kak....klu x nanti dia sibuk dgn blog dia..sapa nak jadi sweet stalker akak lagi kan?..kikikikiki ^-^

    bf eca pun selalu baca blog eca,kdg2 tu dia yg paksa2 suh update entry.haahaahaa

    ReplyDelete
  25. wahh swett gituu... agak2 bile kite boleh jumpa kan kak~ akak n kak wiyah je aefa tak pernah jumpa lagi~

    ReplyDelete
  26. Semoga berbahagia dunia & akhirat.. aamiin :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top