11
Assalamualaikum

Kebetulan mak datang kerumah sabtu lepas.Nenek dah janji nk belikan gaun untuk cucu nya sebab esok ada konvo tadika.
Makngah terpaksa jadi driver ikut nenek pi shopping.Nasib baik dapat upah.

Petang tu en.husband pulak ajak mak dan abang long pi main bowling..seronok jugak pi ramai ramai.
Nasib baik pusat bowling dah dibuka di pasir gudang.best best..nanti blogger pasir gudang bole buat aktiviti main bowlinh..ececeh..perasan..

Dapat main satu game je.Ikutkan hati nak tambah satu game lagi, tapi tak sempat sebab mak dah nak balik.

Seronok dapat beriadah dengan family










Nite ols..

posted from Bloggeroid

Post a Comment

  1. main boling tu.. best2.. gd nite kak..

    ReplyDelete
  2. Dapat mengeratkan hubungan kekeluargaan :)

    ReplyDelete
  3. main bowling ngan family.. saya x pernah lagi..

    ReplyDelete
  4. beriadah dengan family memang seronok, ika pun baru semalam ke PD picnic dengan family :)

    ReplyDelete
  5. Wah best.. dah lama juga x bermain bowling.. :)

    ReplyDelete
  6. kak...mak pon main bowling ke?larat lagi mak akk ek?mak iman meme xla nk main bnd2 macam 2

    ReplyDelete
  7. lama tak hayun bola boling hehe. Tiada yang lebih membahagiakan kecuali beriadah bersama yang tersayang kan (^_^)

    ReplyDelete
  8. best beriadah bersama family..kat PG lg tu..he3

    ReplyDelete
  9. seronok bersama kluarga kan..tak reti main bowling berat bolanya hihihi

    ReplyDelete
  10. family sy pun pantang berkumpul.. mesti nk main boling or karoke

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top