31
Assalamualaikum

Adakah korang juga mengalami perkara yang sama ketika blogwalking..Ini terjadi pada aku bila nak blogwalking ke blog-blog mereka petang-petang nie.





Tapi tak semua pengguna blogspot yang terkena macam nie..So apa tindakan seterusnya???
Ada masalah ke google sekarang nie

Post a Comment

  1. Samalah kita, penat KA ulang2 buka blog yng sama, sakit hati ni !

    ReplyDelete
  2. sama la kita, tapi tak semua blog,

    ReplyDelete
  3. sama la sis..kita nak balas komen kluar plak mcm nie..panas plak hati

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...kisahsidairy,

    tak semua blogger yang kena.. hanya sesetengah blogger aje..

    mselim3

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...kisahsidairy,

    tak semua blogger yang kena.. hanya sesetengah blogger aje..

    mselim3

    ReplyDelete
  6. Setakat nie ok lagi ... Boleh ler komen lagi kat sini ..

    ReplyDelete
  7. so far ok je.. tp some of blogger punya news feed tak appear kat dashboard.. ke masalah yg sama jg kalau mcm tu??

    ReplyDelete
  8. tahde prob camnie tapi byk widget tak kuar la arini..

    ReplyDelete
  9. mslh yg sama tp tk semua.. ada la tu kot yg nak kena update, myb la :)

    ReplyDelete
  10. semalam kebanyakan masalah berkaitan feed blog
    termasuk yumida sendiri, 1 entry langsung x keluar kat bloglist..hampa n kecewa
    aahkan yumida rs skrg ni musim blogspot bermasalah kot

    ReplyDelete
  11. Kena reload berulang kali...ada yg berjaya, ada yg tidak. Dari bulan lepas lagi ianya dah terjadi... Mungkin Google ada buat sesuatu utk upgrade atau maintenance kot. Feed pun ada yg bermasalah. Sabarlah ye...

    ReplyDelete
  12. fae buka blog lewat ptg tadi. okay jer.

    ReplyDelete
  13. lol sma la sis..ika ada jadi juga mcm tu ptg td..haishh stress la ..:)

    ReplyDelete
  14. aiza baru blogwalking malam ini.. tak perasan pula menegnai itu..

    ReplyDelete
  15. Kak aida bukak blog kenit ada prob cam di atas tak? Ptg td cam ok ja.

    ReplyDelete
  16. saya takleh buka blog Paly kak..taktau kenapa

    ReplyDelete
  17. Ada yg kena, ada yg x.. tak taulah kenapa...

    ReplyDelete
  18. tak tahu la pula, ok je blog aku..mungkin google nak buat pembaharuan dalam blogspot mungkin..andaian je..

    ReplyDelete
  19. Dulu aku pernah juga kena macam tu, beberapa templete lawas sering macam tu. Solusi sebelum nak ganti templete jangan lupa back up templete lama dulu habis itu baru ganti kat yang baru. penyebab terjadinya error tersebut adalah JS yang terkandung di dalam blog.

    ReplyDelete
  20. pernah jugak deno jumpa blog jadi mcm tu

    ReplyDelete
  21. server down kut, tak pernah pula alami setakat ni...

    ReplyDelete
  22. Blog akakpun sama, ingatkan komputer atau blog akak yang problem, rupanya blogspot yg bermasalah

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top