21
Assalamualaikum

clock
Sumber :google

Rasa lama pulak masa nie berjalan..memang target hari nie nak balik tepat jam 5.Penat semalam tak habis lagi.Banyak nak kena kemas kat rumah tu..Dah macam pindah rumah.Plus nak pi jengah anak buah yang 4 hari tak nampak muka.Makngah Dia dah rindu sesangat nie.Tadi pagi datang rumah masih tido lagi.

Dapat kongsi kasih dengan anak saudara pun jadiklah..Anak jugak kan..Nur Qaleesya dan Nur Humairah..Tunggu makngah datang bawak cekelat ye...hehe...


Post a Comment

  1. hehehe teringat waktu adik di wad hari tu, sibuk je dier kata kenapa masa cepat sgt berlalu !

    ReplyDelete
  2. ala kejap lagi tu sis hehe..sabor ye

    ReplyDelete
  3. Ok. Dah boleh balik. Jam dah pukul 6. hehehehe... Ala kejap je lagi tu...

    ReplyDelete
  4. hahaha..tulahh..lama nye masa ni berlalu :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. Petang ni datang jenguk kawan-kawan.. Hehe.. Serius, Eraz pun rasa masa hari ni cepat giler gerak.. Kejap je dah nak habis office hour.. Solat Asar pun dah masuk ni.. :)

    http://www.erazfadli.com/2013/11/siapa-yang-sudi-beri-link-blog.html

    ReplyDelete
  6. huhuhu..mun pulak rasa harini masa bergerak dgn pantas~

    ReplyDelete
  7. yelah, bila dah dekat time balik, lagi lambat pulak jam tu bergerak rasanya

    ReplyDelete
  8. beznye jumpe anak buah masih kecik..ske sgt sakat diorg
    yumida pun nak cokelat gak mak ngah...hehe

    ReplyDelete
  9. hahahaha nnt cepat tua kalau masa cepat...

    ReplyDelete
  10. putarkan je jam tu cepat la..hehe

    ReplyDelete
  11. sharp betul nak balik pukul 5 tepat,haha

    ReplyDelete
  12. Vee nak cekelat gakkk... *muka innocent* Haha :D

    ReplyDelete
  13. kalau kita nak cepat masa tu pergi mesti rasa lambat kan..counting je kejenye sampai masa..hehe

    ReplyDelete
  14. Salam Khamis Aida..kejab ajekan dah habis seminggu..

    ReplyDelete
  15. Assalammualaikum...kisahsidairy,

    masa ibarat mata pedang,, potonglah ia sebelum ia memotong kamu..

    wahh "masa itu emas"

    banyak kata hukamah dan ibarat yg dibuat perihal masa nie kan!

    mselim3

    ReplyDelete
  16. Waktu ni klu lagi ditunggu makin lambatlah ia berjalan.. :D

    ReplyDelete
  17. mak ngah~~ ank sdra yg sorg ni pon nak cekelettttt :D

    ReplyDelete
  18. mak ngah kite nk cokelat jugak tggu kt atas ni tau hehehe

    ReplyDelete
  19. sy kalau tengah takde keje memang rasa lambat jer masa berlalu..semalam dan 2 hari lepas time training pun rasa macam macam lambat berlalu..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  20. untung jadi anak saudara kak.. nak juga coklat.. hehe..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top