Cepatlah Masa!!!

Thursday, November 07, 2013

Assalamualaikum

clock
Sumber :google

Rasa lama pulak masa nie berjalan..memang target hari nie nak balik tepat jam 5.Penat semalam tak habis lagi.Banyak nak kena kemas kat rumah tu..Dah macam pindah rumah.Plus nak pi jengah anak buah yang 4 hari tak nampak muka.Makngah Dia dah rindu sesangat nie.Tadi pagi datang rumah masih tido lagi.

Dapat kongsi kasih dengan anak saudara pun jadiklah..Anak jugak kan..Nur Qaleesya dan Nur Humairah..Tunggu makngah datang bawak cekelat ye...hehe...


You Might Also Like

21 Orang Komen

  1. hehehe teringat waktu adik di wad hari tu, sibuk je dier kata kenapa masa cepat sgt berlalu !

    ReplyDelete
  2. ala kejap lagi tu sis hehe..sabor ye

    ReplyDelete
  3. Ok. Dah boleh balik. Jam dah pukul 6. hehehehe... Ala kejap je lagi tu...

    ReplyDelete
  4. hahaha..tulahh..lama nye masa ni berlalu :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. Petang ni datang jenguk kawan-kawan.. Hehe.. Serius, Eraz pun rasa masa hari ni cepat giler gerak.. Kejap je dah nak habis office hour.. Solat Asar pun dah masuk ni.. :)

    http://www.erazfadli.com/2013/11/siapa-yang-sudi-beri-link-blog.html

    ReplyDelete
  6. huhuhu..mun pulak rasa harini masa bergerak dgn pantas~

    ReplyDelete
  7. yelah, bila dah dekat time balik, lagi lambat pulak jam tu bergerak rasanya

    ReplyDelete
  8. beznye jumpe anak buah masih kecik..ske sgt sakat diorg
    yumida pun nak cokelat gak mak ngah...hehe

    ReplyDelete
  9. hahahaha nnt cepat tua kalau masa cepat...

    ReplyDelete
  10. sharp betul nak balik pukul 5 tepat,haha

    ReplyDelete
  11. Vee nak cekelat gakkk... *muka innocent* Haha :D

    ReplyDelete
  12. kalau kita nak cepat masa tu pergi mesti rasa lambat kan..counting je kejenye sampai masa..hehe

    ReplyDelete
  13. Salam Khamis Aida..kejab ajekan dah habis seminggu..

    ReplyDelete
  14. Assalammualaikum...kisahsidairy,

    masa ibarat mata pedang,, potonglah ia sebelum ia memotong kamu..

    wahh "masa itu emas"

    banyak kata hukamah dan ibarat yg dibuat perihal masa nie kan!

    mselim3

    ReplyDelete
  15. Waktu ni klu lagi ditunggu makin lambatlah ia berjalan.. :D

    ReplyDelete
  16. mak ngah~~ ank sdra yg sorg ni pon nak cekelettttt :D

    ReplyDelete
  17. mak ngah kite nk cokelat jugak tggu kt atas ni tau hehehe

    ReplyDelete
  18. sy kalau tengah takde keje memang rasa lambat jer masa berlalu..semalam dan 2 hari lepas time training pun rasa macam macam lambat berlalu..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  19. untung jadi anak saudara kak.. nak juga coklat.. hehe..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"