26
Assalamualaikum



Tertariknya saya untuk menyertai "Count The Books Giveaway"! nie  adalah kerana hadiahnya..cukup berbeza dari GA yang lain lain yang pernah saya join.
Sebagai wanita kita takkan terlepas untuk tidak memiliki barangan seperti ini dirumah,Of courselah kan...
Sape tak suka bila boleh mendapatkan hadiah seperti ini kan..
ataupun yang kat bawah nie
Count The Books Giveaway
of course iols nak..

So untuk mendapatkan hadiah nie bila ada LUCKY nanti...aku menjoinkan diri dalam GA dari liza

"Count The Books Giveaway" ini di anjurkan oleh Blog Life of Mama Liza
Untuk lebih maklumat...Sila ke lizayati.blogspot.com
Giveaway akan berakhir pada 27 Disember 2013



Post a Comment

  1. wow lumayan jugak hadiah tu yerrr... good luck kak ^_^

    ReplyDelete
  2. Good luck Aida.. menabung churp2.. :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi join GA Liza. Nanti tinggalkan jumlah buku yang dikira di ruangan komen blog liza yer. Good luck!

    ReplyDelete
  4. woooo best2 present dia..
    all the best yer. .mudahan menang :)

    ReplyDelete
  5. hadiah dia best gila.. good luck ye..(:

    ReplyDelete
  6. sangat menarik hadiahnya..good luck kak!

    ReplyDelete
  7. menarik GA tu.. insya-Allah nak join juga nanti.. semoga berjaya kak.. :D

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya...
    rasa-rasa macam minat juga nak join... :D

    ReplyDelete
  9. Wslm..count the book ea..blh requested for hd pic x?..sbb kaburrrr je tu picnye..

    ReplyDelete
  10. Speciallah GA dia. Kalau ada nasib dapat best juga Eda..

    ReplyDelete
  11. hadiah dia mmg hebat.. gd luck kak..

    ReplyDelete
  12. amboi hadiah.. unik.. good luck..

    ReplyDelete
  13. Good luck Aida...teka jangan tak teka...

    ReplyDelete
  14. gud luck kak...best nye dapat jeheheh

    ReplyDelete
  15. Good Luck Sis...
    http://upsidesdown.blogspot.com ---->>ada masa singgahlah yaaa...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top