25
Assalamualaikum

Alhamdulillah..melekat juga akhirnya Setelah Cpuv pertama november nie.Thanks kat Nuffnang kerana terus memberi kepercayaan kat blog aku untuk menyiarkan Iklan...hehehehe
kali nie Darlie Expert White Pula.kalau korang perasan,dah pun keluar iklan Tv Darlie Expert White nie

Nuffnang
Cpuv Nuffnang Kedua november

Aku yakin korang pun akan dapat jugak CPUV untuk hari nie..

Darlie
Klik Banner ni untuk maklumat lanjut

Kepada korang yang dah dapat CPUV nie, Tahniah aku ucapkan...




Post a Comment

  1. tahniah kak.. Fiza tak dpt agknye...huhu

    ReplyDelete
  2. Tahniah2..sya nak klik2..dia x keluar la plak..hee

    ReplyDelete
  3. tahniah akak~~ nk klik tp darlie takde~ churp2 pon boleh la :D

    ReplyDelete
  4. Tahniah dapat BE! Mieza belum ada rezeki lagi nak rasa ber BE.. Huhu..
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..tahniah akak :)

    ReplyDelete
  6. mmg bertuah jika nuffnang still beri kepercayaan kpd blog utk terus paparkan iklan:)gud job and congrats..:)

    ReplyDelete
  7. tahniah sis..kita tak dapat la :)

    ReplyDelete
  8. Macam best ja. CPUV blog IM makin menyusut.

    ReplyDelete
  9. Tahniah.. semoga bertambah murah rezeki.. aamiin. Salam Jumaat Aida.. :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah rezeki... farah xdpt lg bln nie..huhuhu

    ReplyDelete
  11. Tahniah! semoga beroleh rezki yang melimpah ruah.

    ReplyDelete
  12. tahniah kak...untung lah akak..cik akak tak dapat lagi nie...nak majok juga kat nuffnang..hahaha

    ReplyDelete
  13. tahniah aida...rezeki November tu...

    ReplyDelete
  14. tahniah dear...puteri belum dapat lagi untuk bulan nov :)

    ReplyDelete
  15. Tahniah!
    isi tabung nuff. :Darlie

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top