21
Assalamualaikum

Alhamdulillah..CPUV lagi untuk ketiga kalinya bulan ini..Pastinya korang juga sudah memiliki CPUV nie hari nie kan..

Sebenarnya pagi tadi memang dah check,cuma berkesempatan nak share ngan korang tentang CPUV terbaru nie.

harap harap lepas nie banyak lagi yang melekat.

CPUV yang masuk semalam..semalam memang tak tengok pun blog..so hari nie baru aku tahu

Nway....Thanks to Nuffnang

Fors MCA


wishlist :Teringin nak sebiji kereta macam nie...verangan....

Post a Comment

  1. Seronoknya dpt CPUV Nuffnang... saya susah sikit nak dapat.. maybe sebab uniq visitor x ramai kot

    ReplyDelete
  2. congrat dia! teruskan ber blog :)

    ReplyDelete
  3. Salam singgah petang sambil membaca & follow yer!

    ReplyDelete
  4. Salam jumaat sya x pnh dpt cpuv ni..huhu..mcm mna nk dpt ya?

    ReplyDelete
  5. tahniah :) saya baru dpt 1 je. huhu

    ReplyDelete
  6. congrats..:)Blog saya dah semakin susah pula CPUV nak sangkut, tn punya blog pon busy tahap gaban la ni..tak sabar nak cuti sekolah dan jadi blogger full time..heheh..;)

    ReplyDelete
  7. rezeki masuk lagi.....caya le...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. tahniah Aida.. :)

    ReplyDelete
  9. tahniah kak ida. saya bulan ni bru dpat 1. sobs sobs

    ReplyDelete
  10. tahniah kak,
    semoga terus dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  11. cmala sis kita pun baru sedar smlm..hehe klik2

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top