photo BANNER_zpswdsz5amr.jpg
728 x 90

Facebook

Dapat hadiah dari Duniashida

23:06 Siti Rohaida Yusof 10 Comments

Assalamualaikum

Alhamdulillah..minggu lepas lupa nak update pasal ni.
Sebenarnya aku pun dah lupa mana satu GA yang aku join, sehingga melayakkan aku untuk dapat hadiah dari sponsor shida.

Takde pulak dapat emel atau komen kat blog tentang kemenangan nie..Tetap bersyukur dengan pemberian dari blogger..
Big thanks kat shida sebab bagi hadiah nie.Rasanya aku dah banyak dapat hadiah dar dia.
Jom terjah sini .www.duniashida.com..



Dapat bookmark dan juga brooch buatan sendiri..cantik sebab warna purple..warna kesukaan cik akak tu..hehehe..

See uols tomorrow..

posted from Bloggeroid

10 comments:

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai