19
Assalamualaikum

Disebabkan oleh seseorang yang telah memberi komen diluar jangkaan aku,aku delete supaya lebih memuaskan hati semua orang atau Dia...
ihsan google

Aku taknak orang lain atau aku berdosa bila aku memanjangkan lagi persoalan ini..yang pasti aku bukan buat entry hentam keromo...Kerana kebanyakkan maklumat banyak aku goole..Dan kebanyakkan maklumat itu jugak bukanlah sesuatu yang betul untuk kita ikut..berpuluh blogger yang telah mewujudkan entry villa nabila itu pun adalah entry dari hasil carian diorang menerusi google..Tapi aku amat  berterima kasih kepada mereka yang memberi komen negatif mahupun positif..boleh mematangkan aku untuk membuat entry di masa hadapan.insyallah.

Aku berhak untuk delete sebarang komen yang negatif pada blog nie..

baru rasa Macam tu agaknya keperitan  blogger blogger otai yang nak membina empayar dalam dunia blog nie..penuh dugaan dan cabaran...


Post a Comment

  1. blog akak, memang hak akak nak delete atau nak simpan komen2 pembaca :)
    ika pun pernah je dapat komen yang macam tak patut, pastu ika delete je terus...n ade je yang komen2 negatif ni semua kak...

    apa pun, teruskan berblogging ya :)

    ReplyDelete
  2. erk.. tiba2 lost kat sini.. tak pe.. akak boleh delete apa yg tak sesuai.. :)

    ReplyDelete
  3. biasa lah tu..sy pon pernah kena..kadang2 niat saya nk sedarkan org,tapi ada blogger lain tersalah fhm..terus saya padam komen dan postnya sekali.hee

    ReplyDelete
  4. memang susah nak terbitkan entri kalau yang berkaitan dgn benda2 macam tu..takut lain nanti jadinya ;)

    ReplyDelete
  5. kenapalah suka sangat dok komen negetif kat blog org lain ek kak. heran kan. memang patut pon akak delete kan aja benda2 yg negetif tu .. chill ye kak

    ReplyDelete
  6. belum pernah lg kene komen -ve.. sbb blog sy tak berapa glamer kot ekeke

    ReplyDelete
  7. ini namanya cobaann.. tapi betul jg kalau dah melampaui batas tu better delete jer

    ReplyDelete
  8. Fiza pun tak sangka dunia blog nie betul2 serius.. akak ada hak tuk delete mn yg tak patut..

    ReplyDelete
  9. Kita pun pernah delete one or two komen last time aida coz rasnya tak sesuai untuk tatapan ramai..kadang-kadang dia orang ni guna anonymous dan bagi komen yang bukan-bukan..

    ReplyDelete
  10. aiza pernah dapat komen negatif yang menjatuhkan (bukan membina) dari anonymous.. terus aiza delete je..

    ReplyDelete
  11. pasne kena hati2 kalo up entry huhu fae pun kena be more aware jga

    ReplyDelete
  12. Takpa, itu hak akak. Sabar akak. Kadang2 ada kena jugak :)

    ReplyDelete
  13. takpe.
    delete je mne xptot.
    sy skong! huhu :)

    ReplyDelete
  14. hurrmm..kita xleh nak puaskan ati pembaca nie...sabar jelah yee...

    ReplyDelete
  15. saba yee akak..biaselaa..xsume bnde ape kite buat org ske n puas hati..tp klu da xske pihak lain...xperlu dilepaskan ke pihak lain..tolak tepi laa politik bagai ni..

    ReplyDelete
  16. saba yee akak..biaselaa..xsume bnde ape kite buat org ske n puas hati..tp klu da xske pihak lain...xperlu dilepaskan ke pihak lain..tolak tepi laa politik bagai ni..

    ReplyDelete
  17. Jgn pandang yg negetif tu sbg bebanan... ianya akan memotivasikan kite menjadi lebih bgs....
    Dlm dunia ni mmg cam ni...kat mne2pn mmg tak kn lps dri PHD.... saba yew... wokey ^_^

    ReplyDelete
  18. hmmm.. kenapa ni dear? apapun sabar byk2 ye..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top