29
Assalamualaikum..

Rasa dah lama tak blogwalking..rindu pulak nak baca entry entry korang..
Sebenarnya masa nie tengah bercuti..itupun nak cerita..kecoh betul kan...heheheh..

Saja nak up entry hari nie.sedang meneman en.husband kat gym..baru semalam tergerak dia nak pergi ke gym nie..dari dulu ajak dia gi gym, bukannya nak suruh dia kurus sangat.tapi itu untuk kesihatan dia jugakkan..si wife dia nie yolong temankan je..

Risau bila terlalu obesiti takut penyakit datang kan..Siapa yang tak sayang suami hehehe..Aku jugak kepanasan dalam gym nie..

Sekarang nie balik merlimau dah mudah nak dapatkan tempat gym nie..banyak jugak kedai yang dah buka kat merlimau nie.Tak lama lagi akan buka bus stand di merlimau nie..Baguslah..at least naik sikit la kan bandar merlimau nie.

Sikit picture yang aku ambil untuk tatapan korang.en.husband dah pesan kalau nak amik gambar di jangan penuh sangat...hihi



posted from Bloggeroid

Post a Comment

  1. Rajin teman husband p gym yer.. farah dulu pun pernah teman husband p gym jugak..tp sekali tue ja la.. lps tue xmau teman dah sbb rasa nk pengsan bau peluh org dok bersenam kt dlm gym tue.. ceq tak snggup dh aih.. hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha.... selamat bergym.... salam singgah dari dayat yang tengah blogwalking petang2 ni :)

    ReplyDelete
  3. hehe rajinya..tak pernah pi gym.singgah petang

    ReplyDelete
  4. Selamat bercuti aida...kita pun dah lama tak pergi gym..

    ReplyDelete
  5. rajinnya..btw selamat bercuti kak aida..:)

    ReplyDelete
  6. teringin sgt nk ke gym hu
    btw done follow sini he..follow back jom tq

    ReplyDelete
  7. selamat berjimba di jim sis hehe. Hubby kenit tak minat gi jim, dia minat gi taman bunga je hehehe

    ReplyDelete
  8. Best pegi gym ni...kak ina join gym kat Shah Alam ni yang khas utk pompuan aje..

    ReplyDelete
  9. jom join.
    bukan susah.
    dapat TOPAP FREE PULAK TUH!
    perrgghhh!
    http://www.bloqazizsafian.com/2013/11/saya-nak-topap-free-by-azizsafiancom.html

    ReplyDelete
  10. Baiknya cik puan isteri teman suami gi exercise.. Macam lama dah tak jogging ngan incit hubby.. Huhu..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  11. kat tempat ika ni pun banyak dah buka gym :) bagus juga kalau exercise ni, selain keluarkan peluh boleh juga buat kita fit. kesihatan kena jaga bukan setakat dengan exercise je, pemakanan pun kena pantau..

    ReplyDelete
  12. bersenam kat gym pun seronok kan..santai je :)

    ReplyDelete
  13. huhuhu tu jauh bebenor gambarnya tu.. baguslah aktiviti yg sgt sihat.. untung suami sporting.. :)

    ReplyDelete
  14. tringin la yumida nak ke gym
    nak kempeskan badan

    ReplyDelete
  15. temankan en abg g gym..bg semangat yek..

    ReplyDelete
  16. Aktiviti sihat nie.. Fiza pun teringin nk g gym.. nk berjoging kt luar umah kawasan banyak anjing..

    ReplyDelete
  17. wahhh besttnya gi gym.. :) mak dara serta saudara mak akan buka satu gym juga nnt. gym khas utk wanita..

    ReplyDelete
  18. Betul ke tu...atau gambar orang lain, hehe...xnampak muka la katakan!

    ReplyDelete
  19. bagus pergi gym.. sehatkan badan :) acik seminggu sekali

    ReplyDelete
  20. adohai syg. suami PG tu pun agak payah nak jemput ke gym. jogging depan umah yang luas terbentang tu pun payah. huhu.

    ReplyDelete
  21. bestnya dapat pergi gym..dapat kurangkan berat badan.

    ReplyDelete
  22. best nya pegi gim. sy pon golongan wajib pegi gim hehe

    ReplyDelete
  23. tak pernah pergi gym pun lg..teringin juga hehe

    ReplyDelete
  24. wah wah wah, bstnya tengok g gym =)

    ReplyDelete
  25. bagus juga pergi gym.. dah lama aiza tak pergi..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top