15
Assalamualaikum

Alhamdulillah..dah mula bekerja..Hari pertama setelah bercuti panjang..Up entry lambat sebab pepagi masuk office,tengok pc problem...sakit hati...geram pada yang dah guna pc nie,bila rosak buat "Dono" je.
Haisshh...Nak marah dah tua...Buat aku moody je..Nasib baik la dlu atuk aku tu McGyver...hehehe...

Hari pertama masuk kerja setelah beberapa hari cuti memang memenatkan..badan letih.Nak warm up lama sikit la.Pepagi lagi dah clearkan inbox yang dok pending punya lama tu.ut baru emel kerja.belum lagi emel personal..Makan ribu satu hari ..hadoiii.....


Banyak sebenarnya aku nak cerita kat korang..Sepanjang cuti aku,ada jugak yang aku up entry,Yelah..kena jugak up entry walau satu supaya korang tak lupakan aku kan..Kalau tidak...huhu..sob..sob...Takde sapa nak datang terjah blog nie kan..hehehehe

Entry warm up nie ringkas sahaja...hari nie kalau banyak masa,aku nak singgah kat blog-blog korang yang rajin terjah aku..hehehehe..

ok..ok...sambung kerja..Banyak dah pending kerja...



Post a Comment

  1. selamat ber warming up! hehehee...

    ReplyDelete
  2. ok sis selamat bekerja..dont't stress2 hehe

    ReplyDelete
  3. welcome back kak ^_^ kerja rajin2 okey

    ReplyDelete
  4. wahhhh kalau naik kerja selepas cuti lama mesti mia xde mood kerja... huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. siapkan dulu kerja-kerja tu kak.. semoga urusan berjalan lancar..

    ReplyDelete
  6. Warm up...jgn tak warm up ☺☺

    ReplyDelete
  7. warming up..bile nk hbis tu..minyak skrg mahal..warming up lama-lama pakar kata boleh merosakkan enjin plak..hepi bloggin..

    ReplyDelete
  8. dah buat salah sapa nak mengaku..huhu..

    husna klik nuffy Sony..=)

    ReplyDelete
  9. kenit plak lama dah warm up, sekarang tgh dok menguap tu yang layan BW tu hahaha

    ReplyDelete
  10. Mmg berat enjin klu dah lama bercuti.. slmt bekerja.. :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top