12
Assalamualaikum

Mungkin ada yang tak tahu,esok adalah hari cuti umum bagi warga Johor yang menetap di johor dan juga mereka yang bekerja di Johor sahaja yang bercuti...Manakala Orang Johor yang bekerja di Negeri lain,tak dapek den nak nolong...Korang kena kerja ok..Termasuk adik aku tu...heheh

Esok adalah hari keputeraan D.Y.M.M Sultan Ibrahim Idni Almarhum Sultan Iskandar Sultan Johor
yang ke 55 Tahun ...

Sumber:johordohatiku
Daulat Tuanku..

Tapi yang sedihnya.aku tak dapat nak bercuti lama macam orang lain..huhu..sebabnya company aku bekerja pada hari sabtu..kalau tidak,sedaplah dapat cuti lama...En.Husband la terperap kat rumah..hihi..

Apapun,Selamat bercuti kepada korang,..




Post a Comment

  1. sy org johor..boleh bercuti x..hehehe..selamat bercuti kak

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti esok sis..kita keja hihi

    ReplyDelete
  3. esok mun ada kelas dan test :(

    ReplyDelete
  4. wahh, jelesnya..saya rasa nak balik johor la ni jugak..nak cuti sesama, sbb sy org johor yang kena cuti ikut orang KL..huhu..anyway, selamat bercuti KSD..:)

    ReplyDelete
  5. Yeayyy esok cuti boleh pergi jalan jalan huhuhuhu selamat bercuti tuan blog...Kita senegeri la ekk

    ReplyDelete
  6. tapi farah pun cuti kak eda...ekekek...saja nak menyelit...

    ReplyDelete
  7. tunang ika orang johor tapi kerja kat melaka ni hewhew
    tak dapat laa dia cuti~

    ReplyDelete
  8. walaupun sy dah x duduk di johor, walaupun anak2 sy x lahir & bukan rakyat johor.. sy ttp anak johor. Sy sayang johor.. Daulat Tuanku, Johor luaskan kuasamu.. :)

    ReplyDelete
  9. yup..semlm ada tgk kalendar.. ;)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top