15
Assalamualaikum
Sejak dua menjak nie Feed Blog ada masalah..Ini aku akui ramai blogger yang senasib dengan aku.Masih mencari punca dan cara menyelesaikan masalah nie..
Disebabkan feed blog nie bermasalah,ia menjadi masalah pada aku apabila ramai blogger yang tidak tau tentang entry terbaru aku..Dan disebabkan itu,tiada yang menyinggah di blog ini...
Sangat sedih...
Ada juga yang bagitahu kat aku yang blog aku tak terupdate dekat blog mereka..Aku pun tak tahu apa masalah nya sekarang nie.



credit to :google

Kalau korang ada masalah yang sama dan dah jumpa jalan penyelesaiannya ,jangan lupa bagitahu kat aku ea..
risau PV blog makin menurun...

Post a Comment

  1. Betul tu... Ramai blogger menghadapi masalah ni, xtau apa puncanya. Mialiana pun ada masalah yg sama sblm ni...cuba tanya bagaimana beliau selesaikannya. Nanti share ye..

    ReplyDelete
  2. Yer la perasan jugak tue.. bila kita up entri baru dia lambat appear kat reading list kita kan.. hrp2 cepat la settle masalah nie kan.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. BuATlah sesuatu Siti, tanya dengan orang yang dah pernah mengalami masaaah ini. Insyaalah ada penyelesaiannya.

    ReplyDelete
  4. Haritu blog Farah waheeda pun ada jadi mcm ni.. cuba refer kat blog dia http://www.bubblynotes.com/2013/11/blog-feed-meragam.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+bubblynotes+%28Bubblynotes%29

    ReplyDelete
  5. Samalah .. Harap-harap cepat okay masalah nii

    ReplyDelete
  6. samala sis berulang kali suda belaku kat blog kita..

    ReplyDelete
  7. mcm mn yer.. mmg perasan mende nie jd.. harap2 okay la lepas nie

    ReplyDelete
  8. terima kasih KSD sebab up entri ttg masalah ini.rupanya blog saya ada masalah yang sama.Contohnya saya update entri awal pagi, dua jam kemudian baru dia keluar kat reading list, kadang-kadang tak keluar langsung.Ini masalah template blog kita atau masalah blogger.com?Jangan lupa share kl problem ni dapat di settlekan eh..:)tq

    ReplyDelete
  9. Hello, sweets! Akak guna g+ ke tak? Kalau guna, cuba tengok ni > Penyelesaian Masalah Blog Feed. Since Vee praktikan ni, takda masalah dah blog Vee. Lancar je. At the moment, la.. Hihihi.

    ReplyDelete
  10. Tp kalau tak guna g+, tak tau pulak Vee. Huhu.

    ReplyDelete
  11. Sy mmg bergantung pada notification g+ & bloglist je.. mmg ramai yg ada masalah mcm tu skrng Aida..

    ReplyDelete
  12. pernah juga alami, tapi tak pernah tahu jalan penyelesaian sobson, maaf tak dapat membantu~
    tapi kalau ika punya feeds laa, nanti dalam beberapa jam lepas tu baru ada update entry kat feed, dia macam slow sikit tak tahu nape

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top