13
Assalamualaikum


Semalam tak sempat nak update pasal nie...Busy dengan kerja yang tak sudah sudah..lepas habis inventory,masa untuk key in semua data data barang pulak..Itulah kerja kerani nie..nak jadi manager lambat lagi.

Kepala dah senoneng dari malam tadi..tido pun awal...tapi sempat bangun makan eskrim en,Husband belikan...Ingat dia kat bini dia nie yang suka meroyan..hahaha...

Dah..balik pada tajuk asal..hadiah nie datangnya dari ENSURVEY..sape yang buat survey pasal AF tempohari confirm dapat pen nie..Cantik tau..special edition lagi..

Eh..Korang tau ke apa ENSURVEY tu..kalau tak tau klik je link ENSRUVEY nie.
Ensurvey nie lebih kepada mintak korang jawab soalan survey yang mereka kemukakan...nanti korang dapat duit selepas ensurvey habis di jawab...

pen nie ada lampu warna warni yang cantik..


sorry lah kalau tak terang sangat gambar nie..Aku pun heran...ingat ambil gambar pakai tab cantik la...rupanya macam henpon cikai biasa jerk..ke aku yang tak pandai ambil..hehehe...
 oklah korang...salam jumaat dari aku...

Post a Comment

  1. hehe untungla sis dpt pen free hehehe..tak pernah lagi join en.survey :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan selamat pagi...bestnya dpt pen free...ada lampu warna-warni lgi...cantik....

    ReplyDelete
  3. Oh how good of them, sending you pen for the survey xD

    ReplyDelete
  4. selamat pagi akak.. satu je ke pen? hehehe

    ReplyDelete
  5. wah, untungla kak,hehe pagi kak..

    ReplyDelete
  6. amboiii pen lip lap lip lap gitu hehe. untung kak aida (^_^)

    ReplyDelete
  7. rezeki tu walaupun kecik kan. orang kata sket2 lelama jadi bukit

    ReplyDelete
  8. xtau nape fae bace ensurvey tu 'encik survey' hahaha

    ReplyDelete
  9. kalau dapat ambil gambar pen tu ada lampu warna warni comel juga haha

    em ika rasa depends kat pixel lens sebenarnya, kalau pixel besar gambar cantik laa, kalau pixel kecik gambar pun normally biasa-biasa je :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top