11
Assalamualaikum

Walaupun dan beberapa hari merka bernikah..suka untuk aku juga untuk share gambar hari hari bahagia mereka..

Pagi Ahad tuari sempat jugak aku menyaksikan perarakan fizo dan jejaka dulang serba hitam masuk ke rumah Mawar..Dapat jugak saksikan pernikahan fizo sebelum ke kelas..
Sama cantik sama padan mereka berdua nie..Tidak terlambat untuk aku ucapkan Selamat pengantin baru kepada Fizo Dan Mawar,Moga mendapat barakah dan bahagia hingga ke Jannah.

Nak juga aku sharekan sedikit gambar yang aku ambil dari fanpage Fareeda..harap dimaafkan ye..Suka dengan warna yang simple tu...Cantik sangat.

fizo dan mawar

fizo dan mawar

fizo dan mawar

fizo dan mawar

fizo dan mawar


fizo dan mawar
credit tu : fanpage fareeda

majlis persandingan aku tak dapat nak tengok...mesti lagi cantik kan...



Post a Comment

  1. Alhamdulillah.. semoga berkekalan hingga ke Jannah.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah ... Semoga terhindar segala fitnah ...

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada mereka.. kita doakan semoga jodoh mereka diberkati oleh Allah dan bahagia hingga ke syurga..

    ReplyDelete
  4. Tahniah kpd pasangan.. semoga berbahagia di dunia & akhirat.. aamiin.

    ReplyDelete
  5. sama cantik sama padan diorang nih..=)

    ReplyDelete
  6. Alhamdullillah, berjaya mendirikan masjid, semoga kekal bahagia dunia akhirat

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top