20
Assalamualaikum


Seperti yang korang ketahui,Hari nie adalah hari terkahir Faizal ismail bersama Hotfm
Dari pagi tadi aku memang dok dengar Hotfm..Sedih,sebak dah rasa nak menangis mendengarkan luahan luahan hati dari staff hotfm..kata kata terakhir untuk Faizal Ismail dari kawan kawan.
sumber hotfm
Sesungguhnya pemergian Faizal ismail amat amat dirasai di konti Hotfm..Siapa yang tak sedih bila,rakan seperjuangan akan pergi meninggalkan kita...

Apa pun harap Faizal akan lebih success diluar sana..Kami merindui  gelak sakan dari Faizal..

Hotfm banjir dengan tangisan kawan kawan seperjuangan...tetap sedih dengan pemergian beliau..


Post a Comment

  1. jarang dengar hotfm, tapi patah tumbuh hilang berganti....

    ReplyDelete
  2. lagu-lagu yg dia mainkan pon x rancak..slow2 je, kasi feeling kan.huhu

    ReplyDelete
  3. ala.. dia mesti muncul kat tv nyer... dia kan ada rancangan apa kata fbi, tv9 ;)

    ReplyDelete
  4. ada jg dengar kata dia nak berenti hotfm.. disebabkan mmg tak dengar hotfm so tak terasa sgt kehilangan dia hehe

    ReplyDelete
  5. selalu juga mendengar hotfm.. memang terasa kehilangan beliau.. patah tumbuh hilang berganti..

    ReplyDelete
  6. FBI jugalag yg telah menaikkan nama HotFM bersama FF

    ReplyDelete
  7. Suka dgn cara beliau...membuka peluang kpd bakat baru.
    Semoga beliau akan berjaya dalam bidang lain yg diceburi.

    ReplyDelete
  8. sedih jugalah.. apapun doakan ygterbaik utuk FBI... done nuffnang yer !

    ReplyDelete
  9. Dia & Farah memang sinonim dengan Hot FM..wish him luck!!!

    ReplyDelete
  10. sedih kan faizal takde kat hotfm lagi dah..rindu lak nak dgr nanti..

    ReplyDelete
  11. Laaa..kak ina ingat betul2 banjir coz malam tadi kan hujan lebat..he he...

    ReplyDelete
  12. Ooo iyer ker? Ida jarang dengar Hot... klu dalam keta ida dgr Sinar

    ReplyDelete
  13. saya taak tahu hari ni dia last
    jarang dengar radio pun sebenarnya
    apapun dia memang bestlah
    nanti dekat anugerah skrin dia
    dengan nad zainal jadi pengacara kan? mesti best =)

    ReplyDelete
  14. Assalammualaikum..kisahsidairy,

    banjir dengan air mata ker nie..hehehe

    mselim3

    pls: mselim3 pun sedih gak nie...

    ReplyDelete
  15. yumida dengar gegar fm
    ade erk gegar..yg ch 863 tu
    ooo ingatkan pej diorg banjir..aah sure sedih kan kak
    dah lama keje sm, tetibe rakan karib sebelah dah xde..mmg terasa sgt

    ReplyDelete
  16. selalu dgr best 104 jer..hehehe..

    ReplyDelete
  17. lol hari terakhir dh ke ?? ada tengok juga hotfm, nmpak ada lagi FBI, ingatkan tk jadi..hehe

    ReplyDelete
  18. Mmg suka dgn beliau.. semoga dia terus sukses..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top