Hujan Di Pagi Hari

Tuesday, November 12, 2013

Assalamualaikum

Selamat pagi..Pepagi sudah sampai ke office.Hujan lebat menyebabkan separuh badan basah kuyup walaupun berkereta.Lopak tempat parking kereta tu lah penyebab bawah seluar basah..adooooyai.

Bagaimana pulak cuaca kat tempat korang...Kesianlah mat-mat motor yang kehujanan tadi..
Sumber dari google
Nampaknya Feed Blog semalam macam tak de masalah lagi..insyallah..hari nie harapnya ok la...

Sebelum memulakan kerja,jom baca doa nie..Moga mendapat keberkatan dari Allah s.w.t..Insyallah

sumber dari google

You Might Also Like

15 Orang Komen

  1. Aamiin.. Salam pagi, hujan pagi, hujan rahmat.. semoga murah rezeki.
    Menabung DiGi di sini.. :)

    ReplyDelete
  2. sekarang memang musim hujan kan..dulu masa study n awal kerja gune motor memang kena tunggu hujan stop..xberani nak redah..hujan hujan ni kalau dok rumah best la kan.:)

    ReplyDelete
  3. kat cne cuaca macam ok cerah disinari sang suria :)..

    ReplyDelete
  4. kolumpor tak hujan pagi tadi..
    hujan rahmat pagi2 wpun ditimpa dugaan seluar basah hehe

    ReplyDelete
  5. nikamt kalu hujan di pagi hari,
    bertambah nikmat di hari cuti,
    ehehe..

    ReplyDelete
  6. so far KL okay jer pagi tadi cuaca mendung dengan angin sepoi sepoi bahasa..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Hujan rahmat aida...salam selasa k..

    ReplyDelete
  8. hujan rahmat tu kak.. alhamdulillah pagi tadi cuaca kat tempat aiza cerah saja..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..cuaca cerah hari ni

    ReplyDelete
  10. husna suka hujan..walaupun aktiviti harian terbatas tp rasa mcm suke jerr..=D

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, hujan rahmat, sinipun hujan semalam

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"