28
Assalamualaikum

Memang sudah menjadi kelaziman untuk aku check status dan update survey di nuffnang setiap pagi dan petang.

memang pelik hari nie bila melihat dua iklan misteri yang sudahpun di creditkan.Semalam aku check memang takde iklan nie berlegar-legar di blog aku.Dan pagi tadi aku check,iklan nie sudah di creditkan..

nak tau jugak korang ada ke perasan iklan pelik nie di Nuffnang korang..

Nuffnang
kalau korang perasan tarikh tu pun dah pelik jugak..Sebab memang check sebelum ni memang takde pun terkeluar...
kes ini diabaikan...



Post a Comment

  1. shark dh lama ada ni..
    dan kalu x silap iklan ni x kira walaupun kredit.
    nuffnang sahaj yg tahu jawapan

    ReplyDelete
  2. pelik jg ni.. tak tahu lah kenapa sbb aiolls tak dpt CPUV yg ini..

    ReplyDelete
  3. kita tak ada plak dpt nie iklan..aik pelik tu kejap ja.tak apa blh hntar tiket tanya ;)

    ReplyDelete
  4. try la tanya nuffnang kak.. zizie xpernah dpt cpuv.. hihi..

    ReplyDelete
  5. pelik jugak tu .... cer kak aida google pasal iklan tu.

    ReplyDelete
  6. pernah dapat sekali tapi sampai sekarang tatau kenapa..ade yang cakap mungkin nuffang error kot..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum.. kisahsidairy,

    mselim3 pun ada dapat earning nie.. utk iklan nie dia punya status tak der 'ongoing' terus aje 'credited'.. mselim3 ada 4 atau 5 macam nie.. nie earning saje nak kasi. Boleh tanya nuffnang tp jawapan kurang memuaskan hati.. xper lah.

    mselim3

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum.. kisahsidairy,

    mselim3 pun ada dapat earning nie.. utk iklan nie dia punya status tak der 'ongoing' terus aje 'credited'.. mselim3 ada 4 atau 5 macam nie.. nie earning saje nak kasi. Boleh tanya nuffnang tp jawapan kurang memuaskan hati.. xper lah.

    mselim3

    ReplyDelete
  9. macam pelik jer....tersilap letak kot..hihi

    ReplyDelete
  10. salam...anda di tag :)

    http://airis-contest.blogspot.com/2013/11/giveaway-nov-bersama-hunyeda.html

    ReplyDelete
  11. kita pun pernah banyak kali macam ni aida..tiba-tiba aje dah dicreditkan...kira rezeki ajalah...

    ReplyDelete
  12. tak th pulak kak.. mungkin tak perasan...

    ReplyDelete
  13. hu3.. maybe kita x perasan.. tp entah lea.. teman dah lama x tengok nuffnang.. jap lagi nak check

    ReplyDelete
  14. Ada jugak. Bonuss dari nuffnang kot :p

    ReplyDelete
  15. pernah nmpak juga masalah ni deket sorang blogger ni..hehe pening juga klau jdi mcm ni..

    ReplyDelete
  16. sama la dear, saya punya sampai 6 cpuv ni yg sama then tiba2 dah credited hangin je

    ReplyDelete
  17. penah jgak dapat skali mcm tu. akhir thun lepas dpat. bulan 5 thun nie baru muncul kat CPUV. Pelik jgak laa. hee

    ReplyDelete
  18. pernah juga aiza dapat.. tiba-tiba dah kredit.. yang tu aiza tak kira CPUV..

    ReplyDelete
  19. Sy mmg x berapa pasti ttg hal ni.. apa pun, semoga sukses.. :)

    ReplyDelete
  20. nuffnang nie pun macam pelik jugak....tak faham aku....

    ReplyDelete
  21. ada satu je kolum iklan nufnang dalam blog akak, itupun jarang tengok apa iklannya..hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top